Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Azura Files 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bu versiyon 3 tam olarak ne zaman gelecek :) ramazanın son günü den beli bekliyorum :) @lordsas
Kardeşim 100 tl ye bir iş aldım onun ile meşgulüm kusura bakmayın.
Aldığım işte çok sıkıntı çıktı. normalde 300 tl den aşağı yapmayacağım işi yapıyorum.
ek olarak bayramdan dolayıda kodları yazamıyorum sürekli misafir ve gidilmesi gereken yerler var.
O yüzden 1 hafta bile gecikebilir.
Şuanda çok paraya ihtiyacım var. Bilişimde kapalı müşterilere filesim yok diyor geri çeviriyorum.
Diğer tasarım kod işleri de hiç gelmiyor. Yani biraz şansızım bu aralar işlerimi yoluna koymaya çalışıyorum.
Dizüstü bilgisayarımın bozuk olması hele ki beni çok zor duruma düşürdü eski bir bilgisayardan yapmak zorundayım.
yarım saatlik, 1 saat lik işler 8-10 saate kadar uzayabiliyor.

Kardeşim 100 tl ye bir iş aldım onun ile meşgulüm kusura bakmayın.
Aldığım işte çok sıkıntı çıktı. normalde 300 tl den aşağı yapmayacağım işi yapıyorum.
ek olarak bayramdan dolayıda kodları yazamıyorum sürekli misafir ve gidilmesi gereken yerler var.
O yüzden 1 hafta bile gecikebilir.
Şuanda çok paraya ihtiyacım var. Bilişimde kapalı müşterilere filesim yok diyor geri çeviriyorum.
Diğer tasarım kod işleri de hiç gelmiyor. Yani biraz şansızım bu aralar işlerimi yoluna koymaya çalışıyorum.
Dizüstü bilgisayarımın bozuk olması hele ki beni çok zor duruma düşürdü eski bir bilgisayardan yapmak zorundayım.
yarım saatlik, 1 saat lik işler 8-10 saate kadar uzayabiliyor.
saten ücretsiz bir paylaşım yabıyorsun sorun yok bekleriz de bir sey sormak isdiyorum
v2 sorsunuz mu
içine item ekleyip kulana bilirmiyim
+100 ila 150 online ile ilerde artacak dır

Files altyapı için direkt sv açmak için değil dostum o yüzden biraz üzerinde geliştirmeler yapmanı öneriyorum
o yüzden v3 bekliyorum am lordsas isi var mıs o yüzden v2 kulanacam
kulansam ilerde sorun olurmu sadece bana bu önemli
ws lik bi server kuracam için de sistem olmucak saten sadece beta item ve normal item
ilk ay 100 150 usr olur sonra artar

o yüzden v3 bekliyorum am lordsas isi var mıs o yüzden v2 kulanacam
kulansam ilerde sorun olurmu sadece bana bu önemli
ws lik bi server kuracam için de sistem olmucak saten sadece beta item ve normal item
ilk ay 100 150 usr olur sonra artar
Server işleri öyle yürümüyor dostum :)
Piyasayı önce bi araştır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)