PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Azura Files 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar söz veremem ama vaktim olursa tüm fileslerimi yenileyip daha güzel bir şekilde önünüze koymaya çalışacağım. Elimden gelirse v0.0.0.5 çıkarırım o zaman. Şuanda farklı oyun ve sistemler üzerine çalışıyorum. Ayrıca işim ile de meşgulüm yani elimden gelirse bir ara bakacağım tüm dosyalara. Şimdilik sağlıcakla kalın. Linklerde hata var mı bilmiyorum ama en alttaki azura files adlı linkten her şeye ulaşabilirsiniz.

Linkler sorunsuz sağol bilgilendirdiğin için

QLNd63.jpg

Böyle bir dosya buldum yabancı forumda mysql senin mysql çıktı :D
Birisinden çalışır halde bir Martysama server files çıksa dokunulmamış kendimi yırtıcam. :D

QLNd63.jpg

Böyle bir dosya buldum yabancı forumda mysql senin mysql çıktı :D
Birisinden çalışır halde bir Martysama server files çıksa dokunulmamış kendimi yırtıcam. :D

Zaten bir çok kişi artık benim en son paylaşımtıklarımı kullanıyor.
Daha doğrusu paylaştıklarımı söküp kullanıyor. arada direk alıp kullananlarda var.
Sonuçta marty'nin yaptığı bir çok fix benim fileslerimde de var herkes birbirine yardım ediyor bir nevi :D

Ama marty ile bire bir mysql olması gerçekten komik iyi fake atmış :D

Merhaba. paylaşım için teşekkürler. Packler normal .eix .epk değil mi ? ona göre indireceğimde.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)