- Konular
- 11
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 9d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 99
- MmoLira
- 870
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bol şans
- Konular
- 2
- Online süresi
- 19h 1m
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 706
- DevLira
- 0
İyi bir pvp dediğiniz gerçek metin2 silahlarının ve kraliyet zırhının olduğu eski çin pvpler tarzında olur. Ay kılıcı, baron kılıcı, öldürücü pala, ilahi kılıç, rivulet bıçak, testere diş bıçak, mavi ejderha katleden, ejderha tanrısı palası, vesaire bunlar olacak. Öyle runik gibi zodyak gibi saçmalıklar olmayacak. Triton +0 da 80 lvl olacak +9 da 80 lvl olacak. Siyah çelikten sonra mavi çelik zırh olabilir bence yakışıyor metin2ye ama şeytan boynuzu falan olmayacak. Haa mavi çelik eski pvplerdeki gibi beyaz çeliğe dönüşsün ama en son kraliyet zırhı olsun (orijinal Hwang zırhlar). Tabi bu benim fikrimdir. Ama yeni şeylere de açık olmak lazım. Mesela razador, nemere, meley olsun, yavrucuklar olmasın ama kasılan petler olsun o da bir uğraş sonuçta vakit geçer. Skiller m1 başlasa da en azından eski pvpler gibi kılavuzlar balıkçıda satılsın. Tabi server tr gibi zor emek olmasın. Orta emek her daim iyidir. Kuşak, lycan, simya gibi saçmalıklar olmasın. Haa simya olsa da öyle çok abartılı efsun vermesin. Elimizdeki silah 400 saldırı değeri veriyor bir mitsi yapıyorsun 600 saldırı değeri çok saçma. Açıkçası eski ve yeni karışık olabilir biraz ama itemler eski daha doğrusu gerçek metin2 itemleri olsun, onlardaki asalet hiçbirinde yok. Bunlar benim fikrimdir. Öyle server açıldıktan 3-4 saat sonra da 20-30 tane 120 lvl adam olmasın, kasmak da biraz da uğraştırsın yani tabi çok değil. Nesne market olabilir ama edit olmasın. Dönüşümlerde de sadece pul pençe ve ot istemesin. Ne bileyim azrail sandığı da istesin, dokuz kuyruk sandığı da, diğerlerinden de. Bunlar benim fikrimdir. Açıkçası eskiye özlem duyuyorum ben. Böyle bir server varsa bana özelden bildirirseniz çok makbule geçer. Beta maplar falan olabilir ki bence eskiden zombi adası vardı, orada da belirli yerlerde azrail(lusifer) vardı, lastik vardı, ne güzel günlerdi o günler. Zehir kılıcı, çelik, muharebe falan buralarda çıksın, lastikte çıksın, sürgünde de düşsün. Dropları ne çok fazla ne çok kısık, tam kararında olsun. Reklam olmasın diye pvp isimlerini yazmıyorum ama benim gibi eskiler zaten bilir o pvpleri, heleki çin pvplerini. Oyun o zamanlar güzeldi işte. Böyle bir serveri hala umutla arıyorum, bileniniz varsa mutlaka yazsın bana.