Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Şu an mobilim sabah kontrol edip size dönüş yapacağım skype verebilirsiniz, yeni bir hesap açmayı deneyin ben böyle bir sorunla karşılaşmamıştım bu zamana kadarKilitli Olmayan hangi itemi sürüklersem sürükleyim kilitli durumda diyor. Elimdeki Runik Kilitli ama altında kilitli olarak yazıyor fakat kilitli yazmayan itemlerde kilitli durumda diyor.
Bu efekt ile genel bir sorun onu ben de fark ettim eğer çözersem zaten konuya eklerimBundan önceki denediğim filesta'da evrim sistemi vardı fakat evrim sisteminde anlamadığım bir nokta var karakter sabit dururken yani boşta dururken bir zaman sonra silahtaki evrim efekti gidiyor efektin gelmesi için silahı tekrar çıkarıp takmak gerekiyor. bunun sebebi ne olabilir.
Bu itemi yeni mi yarattınız?
Hayır hesaba şimdi girdim envanteri açtığımda varmıştı bu kılıç elimde runik ve envanterde 3 tane runik ve Ejderha dişi kılıcı ile birlikte +9 başlangıç kılıcı var siz getirmişsiniz envantere
Tüm itemleri silin envanterdeki ve yeni item envantere getirip o halde deneyin item kilit şifresi 54251 zaten navicattan da bakabilirsiniz bunaHayır hesaba şimdi girdim envanteri açtığımda varmıştı bu kılıç elimde runik ve envanterde 3 tane runik ve Ejderha dişi kılıcı ile birlikte +9 başlangıç kılıcı var siz getirmişsiniz envantere
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)