emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

[Reven] GELİŞTİRİLMİŞ ALT YAPI SERVER FİLES V.1! 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Reven]
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 192
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Kilitli Olmayan hangi itemi sürüklersem sürükleyim kilitli durumda diyor. Elimdeki Runik Kilitli ama altında kilitli olarak yazıyor fakat kilitli yazmayan itemlerde kilitli durumda diyor.
Şu an mobilim sabah kontrol edip size dönüş yapacağım skype verebilirsiniz, yeni bir hesap açmayı deneyin ben böyle bir sorunla karşılaşmamıştım bu zamana kadar

Bundan önceki denediğim filesta'da evrim sistemi vardı fakat evrim sisteminde anlamadığım bir nokta var karakter sabit dururken yani boşta dururken bir zaman sonra silahtaki evrim efekti gidiyor efektin gelmesi için silahı tekrar çıkarıp takmak gerekiyor. bunun sebebi ne olabilir.
Bu efekt ile genel bir sorun onu ben de fark ettim eğer çözersem zaten konuya eklerim

Hayır hesaba şimdi girdim envanteri açtığımda varmıştı bu kılıç elimde runik ve envanterde 3 tane runik ve Ejderha dişi kılıcı ile birlikte +9 başlangıç kılıcı var siz getirmişsiniz envantere
Tüm itemleri silin envanterdeki ve yeni item envantere getirip o halde deneyin item kilit şifresi 54251 zaten navicattan da bakabilirsiniz buna

Teşekkür Ederim ilginiz için ben biraz daha takılayım buglar vs varsa buraya yazarım çözümlerini arar veya fixleriz elimizden geldiğince umarım herkese faydalı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri