- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kendimi sizlere kısaca tanıtayım, ben Batuhan Gürsoy. Metin2 ye uzun yıllar önce bir ara vermiştim, geçtiğimiz haftalarda tekrar başlama kararı alarak oyuna kesin ve hızlı bir geri dönüş yaptım.
Oyuna başladığım andan itibaren yaptığım her şeyi adım adım kaydettim. Oyun içerisinde bıraktığım yıldan itibaren inanın bana tahmininizden çok daha fazla güncelleme gelmiş ve benim görüşümce oyun şuanda oynanabilir bir durumda. Oyuna giriş yaptığınız andan itibaren kafanıza takılan herhangi bir sorunuz olursa çekinmeden bana iletebilirsiniz. Büyük bir zevkle sizlere yardımcı olurum.
Metin2 ye gelen bu güncellemeler ve değişiklikleri tek tek kanalımda ele aldım benim gibi oyuna ara veren arkadaşlar için uyguladığım yöntemleri ve güncellemeleri detaylı bir biçimde açıklamaya çalıştım. Kanalımda yeri geldi üzüldük yeri geldi çok sevindik
ama her şeyden önemlisi her zaman keyif almayı bildik. Bu maceraya ortak olmak isterseniz diye Youtube kanalımı sizlerle de paylaşmak istedim.
Oyuna benim gibi kendi isteği ile değilde haksız yere ban yiyerek zorunlulukla uzaklaştırılan arkadaşlar için:
Hesabı kapatılan arkadaşlar için işe yarayacağını düşündüğüm bir video:
Bu videoyu hazırladım ve izlemenizi tavsiye ederim. Ban yiyen hesaplarınızı açtırmak için bana bu konu altından yazmanız yeterli olacaktır. Elimden gelen yardımı ederim. Metin2 ekibine ticket göndererek itirazda bulunmak için
Şimdiden hoş geldiniz
Kanalım:
Oyuna başladığım andan itibaren yaptığım her şeyi adım adım kaydettim. Oyun içerisinde bıraktığım yıldan itibaren inanın bana tahmininizden çok daha fazla güncelleme gelmiş ve benim görüşümce oyun şuanda oynanabilir bir durumda. Oyuna giriş yaptığınız andan itibaren kafanıza takılan herhangi bir sorunuz olursa çekinmeden bana iletebilirsiniz. Büyük bir zevkle sizlere yardımcı olurum.
Metin2 ye gelen bu güncellemeler ve değişiklikleri tek tek kanalımda ele aldım benim gibi oyuna ara veren arkadaşlar için uyguladığım yöntemleri ve güncellemeleri detaylı bir biçimde açıklamaya çalıştım. Kanalımda yeri geldi üzüldük yeri geldi çok sevindik
ama her şeyden önemlisi her zaman keyif almayı bildik. Bu maceraya ortak olmak isterseniz diye Youtube kanalımı sizlerle de paylaşmak istedim.Oyuna benim gibi kendi isteği ile değilde haksız yere ban yiyerek zorunlulukla uzaklaştırılan arkadaşlar için:
Hesabı kapatılan arkadaşlar için işe yarayacağını düşündüğüm bir video:
Bu videoyu hazırladım ve izlemenizi tavsiye ederim. Ban yiyen hesaplarınızı açtırmak için bana bu konu altından yazmanız yeterli olacaktır. Elimden gelen yardımı ederim. Metin2 ekibine ticket göndererek itirazda bulunmak için
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu linki kullanmanız yeterli olacaktır. Bu siteye ban yiyen hesaplarınızın kayıtlı olduğu mail ile kayıt olduktan sonra biletinizi açın aksi takdirde yardım edeceklerini sanmıyorum. Bilet göndermek ile ilgili bir soru yaşarsanız yardımcı olurum.Şimdiden hoş geldiniz

Kanalım:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 25,408
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 5d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2,410
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 877
- MmoLira
- 3,740
- DevLira
- 0
Doğru bölüme taşındı.
- Konular
- 76
- Online süresi
- 15h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 294
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- 255
- DevLira
- 42
Güzel olmuş. Teşekkürler
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
İYİ AKŞAMLAR
GLADİO İSİMLİ METİN2 SGM Sİ OYUNCUMU SİLDİĞİNİ SÖYLEDİ. 77 level metin2 oyuncum engellendi. GM talklidi yaptığımı eddia etti. ama bu gerçek değil. Kesinlikle GM taklidi yapmadım. Oyuncumu haksız ve asılsız suçlamalarla banladılar. Çok uğraşmıştım. Lütfen yardım edin. Ne yapabilirim. Teşekkürler.
GLADİO İSİMLİ METİN2 SGM Sİ OYUNCUMU SİLDİĞİNİ SÖYLEDİ. 77 level metin2 oyuncum engellendi. GM talklidi yaptığımı eddia etti. ama bu gerçek değil. Kesinlikle GM taklidi yapmadım. Oyuncumu haksız ve asılsız suçlamalarla banladılar. Çok uğraşmıştım. Lütfen yardım edin. Ne yapabilirim. Teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)