- Konular
- 1
- Online süresi
- 8m 20s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 50
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
tesekkurler
- Konular
- 54
- Çözüm
- 10
- Online süresi
- 3d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 62
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 123
- DevLira
- 9
SİSTEM MYSQL İTEM_ATTR DE OLAN MAX EFSUNU GEÇEN İTEMLERİN EFSUNUN OTOMATİK DEĞİŞTİRİR.
#input_login.cpp
Kod://1. ARA: d->SetPhase(PHASE_GAME); //1. ÜSTÜNE EKLE: ch->CheckWrongItems();
#char.cpp
Kod://1. ARA: int CHARACTER::GetSkillPowerByLevel(int level, bool bMob) const { return CTableBySkill::instance().GetSkillPowerByLevelFromType(GetJob(), GetSkillGroup(), MINMAX(0, level, SKILL_MAX_LEVEL), bMob); } //1. ÜSTÜNE EKLE: void CHARACTER::CheckWrongItems() { for (int i = 0; i < INVENTORY_MAX_NUM; ++i) { LPITEM item; if (!(item = GetInventoryItem(i))) continue; for (int ia = 0; ia < ITEM_ATTRIBUTE_MAX_NUM; ia++) { const TPlayerItemAttribute& attr = item->GetAttribute(ia); const TItemAttrTable & r = g_map_itemAttr[attr.bType]; if(item->GetAttributeSetIndex() != -1 && attr.sValue > r.lValues[r.bMaxLevelBySet[item->GetAttributeSetIndex()] - 1]) { ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Wrong item found : %s, pos = %d, value = %d, max_value = %d", item->GetName(), i, attr.sValue, r.lValues[r.bMaxLevelBySet[item->GetAttributeSetIndex()] - 1]); item->ChangeAttribute(); //item->RemoveFromCharacter(); break; } } continue; } }
#char.h
Kod://1. ARA: int GetSkillPowerByLevel(int level, bool bMob = false) const; //1. ÜSTÜNE EKLE: void CheckWrongItems();
NOT : SİSTEM SADECE ORTALAMA HASAR VE BECERİ HASARINI GÖRMÜYOR İTEM_ATTR OLMADIĞI İÇİN
BİLENLER YAZARSA EKLERİZ KONUYADA
Dostum bende bi sıkıntı var edit vermediğimhalde silahı tak çıkar yapınca efsunları bozuyor neden?
- Konular
- 242
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 5mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 978
- Altın Konu
- 41
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,228
- DevLira
- 48
evrim sistemi yoksa sorunsuz çalışıyor fakat evrim sistemi varsa silahda edit efsun olmasa bile silahın evrimi varsa veya leş puanı varsa editlenmiş olarak görüp efsununu değiştiriyor demin denedim sistemi büyük ihtimal senin probleminde bundan dolayıdır.Dostum bende bi sıkıntı var edit vermediğimhalde silahı tak çıkar yapınca efsunları bozuyor neden?
- Konular
- 54
- Çözüm
- 10
- Online süresi
- 3d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 62
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 123
- DevLira
- 9
katılıyorum sana dostum kaldırmayı denedinmi evrimievrim sistemi yoksa sorunsuz çalışıyor fakat evrim sistemi varsa silahda edit efsun olmasa bile silahın evrimi varsa veya leş puanı varsa editlenmiş olarak görüp efsununu değiştiriyor demin denedim sistemi büyük ihtimal senin probleminde bundan dolayıdır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)