Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

C++ EDİT İTEM KONTROL SİSTEMİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nafizreis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ne alaka şimdi? adam demiş oyun yönetici verirse diye bende verirse eklemez ztn dedim ne alaka?. belli çok akıllı olduğun nerenden okuyup anlamana bakılırsa :D
Ne işe yarayacağını konuşuyorlardı zeka problemli ÇOCUK

Arkadaşlar Az önce farklı bir sistem ekliyordum hata almıştım ama sistemde adam char.cpp'de şunu arat ve altına ekle demiş bende ekliyorum fakat adamın verdiği kod 1030. satırda hata aldığım satır

5286. satırda bunu veriyor. expected constructor, destructor, or type conversion before '->' token
5288. Satırda bunu veriyor error: expected unqualified-id before 'if'
5295. satırda bunu veriyor. error: expected unqualified-id before 'if'

bu satırlar eklenen sistem satırları ile alakası yok sistemi eklediğim satır 1030 aldığım hata satırları

5286
5288
5295

Sistemleri Siliyorum öyle build ediyorum sorunsuz şekilde build oluyor o zaman mantıken eklenen sistemde hata var fakat
eklenilen sistem hatalı ise neden sistemde eklenilen satırın hatası değilde hiç elimi bile sürmediğim satır hata veriyor.

satırlarda bunlar var..

5286 : pkChrCauser->SetQuestNPCID(GetVID());

5288 : if (quest::CQuestManager::instance().Click(pkChrCauser->GetPlayerID(), this))

5295 : if (!IsPC())

Bu Sistemi ekleyeyim dedim yine aynı bu hatayı aldım. Char.cpp'de geçiyor bu olay.

Ne işe yarayacağını konuşuyorlardı zeka problemli ÇOCUK
yazdıklarını bi okusana sence mantıklı geliyormu sana karşıma çıksan abi diyeceksin zırvalıyosun burda hadi ikile şimdi çok boş yapıyosun

yazdıklarını bi okusana sence mantıklı geliyormu sana karşıma çıksan abi diyeceksin zırvalıyosun burda hadi ikile şimdi çok boş yapıyosun
:D abicik güldürme insanı abiymiş

Bu sisteme mantiksal olarak gereklilik benim acimdan 0 dir koreliler efsun degerlerini maximum 32767 olarak bosuna sinirlamislar oyun sahibi kendine neden boyle bir engel koysun ki mantiksal acidan da bu mantik kaynak kodunda arka planda hic durmadan sorgu biciminde calisacaktir. Artik gerisini siz dusunun.
32bin olması boşuna bir sınır değildir. Kodlama dillerinde bulunan değişkenlerin(int,boolean,double vs. vs.) sabit belirli sınırları vardır. short değişkeninin alabileceği maximum değer aralığı ise -32767 ve +32767 olduğu için sınır bu şekilde.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri