raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Forumda Üzerimize Karşı Yapılan Komplo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PardoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 303
  • Etiketler Etiketler
    grafik tasarım
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PardoX

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
9
Online süresi
2d 23h
Reaksiyon Skoru
30
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 3 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
80
MmoLira
740
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Selamın Aleyküm, Sayın adminlerim bakın ben daha önce turkmmo da bulunmuyordum 1 ay öncesine kadar yaptıgım işler hakkında müşterilerimin önerisiyle konu açtım ve forumda aktifligimi sürdürüyordum taaa ki konumu banlatamalaya çalışanlar gelene kadar forumda 2 kez dir konu açıyorum 1 konumda yine aynı şeyi yaptılar hakkımda iftiralar attılar Velhasıl kelam..
forumda kimse benim hakkımda kötü birşey söylemedi tasarımcıyım diye geçinenler dışında onlarında amacı belli @Design Ufuk Benim konumda olmayan bir index ile konumu kapattırdınız indexi ben yapmış olsam konuma eklerim veyahut oraya reklamları silerdim bunu akıl edemiyecek

1.Ufuk bey gelelim sana forumda aynı logoyu 50 defa satmaktan bıkmayan birisin ve forumda her konu açtıgımda forum üzerinden üzerime oynuyorsun.

2.Bana konumda olupta bana ait olmayan birşey gösterin sizlere kanıtları sunayım konumu hemen kapatmayın.

3.Forum üzerinde ekledigim çalışmalar var ve ben müşterilerime asla aynı tasarımları satmadım satmamda, ben sen degilim ufukcum :) sürekli farklı işler yapıp müşterilerime sundum.

4.Foruma geldigim günden beri üzerime oynamalar ve skype üzerinden olsun birkaç yerden küfürler edildi eyvallah dedik.

5. Asla kimsenin konusuna gidip baltalamadım çünkü kimsenin emeginde gözüm yok.

Söylemek istedigim şudur sayın @admin ím dedigim gibi konum üzerinde bu sana ait degil diyin sizlere kanıtını sunayım ama böyle tasarımcıyım diye geçinen arkadaşlar forum üzerinde çevre edinip kendini bi halt sanıp milleti karalamasına izin vermeyiniz.

Saygılarımla..
PardoX

KONU LİNKİM: https://forum.turkmmo.com/konu/3622...fil-rehber-wiki-profesyonel-calismalar/page-4

Moderatör tarafında düzenlendi:
Görevli arkadaşımız görevini yapmış yanlış anlaşılmadan dolayı kusura bakmayın. Konuyu açtım devam edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri