SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Counter Strike Global Offensive Hata Sotunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzhansr40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 672

oguzhansr40

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
15s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 3 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
28
MmoLira
5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle selamın aleyküm. Ben eskiden internetten bedavaya indirilen CS:GO kullanıyordum hiç bir sorun yaşamıyordum. Zaten botlarla oynuyordum. Ama geçenlerde oyun indirime girdiği için aldım ve bilgisayarıma yükledim. Daha sonrasında oyunu açtım. Ve denemek amaçlı "Botlarla Oyna (Çevrimdışı)" olana girdim ve haritamı, bot zorluğunu seçip oyuna girdim. Bekledim dolmaya başladı ama tam dolacakken oyun hiç bir şekilde hata vermeden kapanıyor. Başka bir şey denyeyim dedim. Ve "Oyun Bul"'a batım oyunu buldu 5 ten geriye doğru saymaya başladı. Devam yazan yer gelecekken "csgo.exe calıştırmayı durdurdu" hatası aldım. Ya da bazen "Bağlantı Kesildi" hatası aldım.
Sistem özelliklerimden kaynaklanıyordur diye sistem özelliklerimide yazdım
-32 Bit işletim sistemi
-256 Mb Ekran kartı (Nvidia GeForge 100)
-Windows 7 Ultimate
-1 Gb ram
-İntel(R) Pentinum(R) CPU 3.40GHz (2 CPUs), ~3.4GHz
-Asus P5KPL-AM SE ekran kartı
Bunların hepsi "dxdiag"dan bakılmıştır. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.

hocam zaten bilgisayar özelliklerin düşük yani zaten zor oynatır 2 gb ram 256 mb ekran kartı ile zor

bunu denemenizi öneririm bende çalışıyordu. Belki oyunda sorun vardır diye dedim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri