B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[AB] Altyapı Niteliğinde Server Files - Eklentili 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan [DEV]AB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 167
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Libssl.so.6 sorunu var bir türlü halledemedik. Yardımcı olacak varmı BSD 10.2

Libssl.so.6 sorunu var bir türlü halledemedik. Yardımcı olacak varmı BSD 10.2
frebsd uyumsuz frebsd ine uygun libleri bulup atarsan sorunun çözülür. files bsd 9.2 mysql 5.5 de sorunsuz denenmiştir.

frebsd uyumsuz frebsd ine uygun libleri bulup atarsan sorunun çözülür. files bsd 9.2 mysql 5.5 de sorunsuz denenmiştir.

Hocam açtık bar bugu denedik ticarete koyuyoruz barı sonra pazar koyuyoruz ticaretten yolluyoruz barı sonra pazar koyuyoruz oyun gidiyor oyun komple atıyor herkesi chler düşüyor reboot atıyoruz girmiyor mysql u sıfırdan kurmamız gerekiyor acaba bu neyden kaynaklanır tüm fileslerde bu sorun var.

Hocam açtık bar bugu denedik ticarete koyuyoruz barı sonra pazar koyuyoruz ticaretten yolluyoruz barı sonra pazar koyuyoruz oyun gidiyor oyun komple atıyor herkesi chler düşüyor reboot atıyoruz girmiyor mysql u sıfırdan kurmamız gerekiyor acaba bu neyden kaynaklanır tüm fileslerde bu sorun var.
evet şimdi bende denedim aynı sorunu yaşadım. pazar açıkken ticaret ekranının açılmamasını sağlayan bir yöntem uygulayacağım filese güncelleme olarak getiririm.

evet şimdi bende denedim aynı sorunu yaşadım. pazar açıkken ticaret ekranının açılmamasını sağlayan bir yöntem uygulayacağım filese güncelleme olarak getiririm.
Depo aç butonu çalışmıyor hocam. Bu düzenleme mevcut değil diyor. GM Olmayan hesaplarda açmıyor depoyu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri