Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Birincisi proje konusunda ahmet abi haklı. melis sen sürekli aynı şeyleri tekrarlıyıp duruyorsun. sen bu kadar hata yapasaydın şimdi asıl bu halde olmazdı ahmet abi. ayrıca bizim lonca kimin yüzünden bu hale geldi? Sen bölmedin mi loncayı. Fesatlık sokmadın mı loncaya. Neyin derdindesin.
ooooo kimler buyurmuş. Yaran var bakıyorumda. Loncayı ben böldüm. İyi ki böldüm. Var mı sorun? Ne yapabileceksin kızım. Ahmet abi ahmet abi az yalakalık yap. Loncayı ben kurudm ben silerim. Sana mı düştü.
yalakalık diyene bak. ya sen kaç kişiye yalakalık yaptın şu oyunda sayalım mı. az ötede ağla
Laflara bak. Kızım daha düne kadar peşimden ayrılmıyordun. Başka serverlere girince mi şımardın. Bu adam yeni bir servere girdiğinde oynamaya gelmeyecek misin? Onu söyle sen bi hadi
gelirim gelmem sana mı soracam nerede oynayacağımı. iyi anlaşıyorduk takılıyordum öyle şimdi bu menfaatçilik mi oldu. senin kimlerde menfaat beklediğin belli
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)