- Konular
- 17
- Online süresi
- 1g 11125s
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 112
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 411
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
- Kuşak - Simya - Kemer olmayan Levelli Pet bile olmasa olur onu kaldıramıyoruz diyorlarsa bana mesaj atın ben yardımcı olayım onu bile istemiyorum sistem olarak .
- Sınırsız pelerin pot vs. olmalı 1-105 yeterli çünkü 120 oldugunda bossları metinleri ayarlayamıyorlar 120'de ne boss'tan ne metinden item düşmüyor.
- M1 skil ile başlamalı metinlerden 4-5 bk yada 3 adet 2'şerli +45 metinleri %100 Ruh taşı atmalı.
- Sarı kaplan , Dokuz kuyruk , Alev kral 30 Lv olunca kesilmemeli.
- 85 - 90 Metinlerinden Çelik Cok Düşük oranla cıkmalı +65 silahıda aynı şekilde düşük oranlı olarak cıkmalı 85-90 metni Takılar 61 Kalkanı ve İnci'ler için ön planda olmalı tabikide %100 ruh tası büyülü metal atmak kaydı ile .
- Npc'lerde Zen İnci Büyülü Metal bulunmamalı Ticareti yapılabilinmeli Bk Takas npc'si bulunmalı.
- Silah Evrim sistemi olmalı parlama efekti olarak .
- Ay ışığı, Futbol topundan İnci, Büyülü Metal, Ruh Taşı, Liderin Notları(Npc'de olmamalı), Bilgelik Mücevheri(Npc'de olmamalı), Kem Göz Mücevher(Npc'de olmamalı) bunlar çıkmalı.
- Sürgün Mağrasına az daha önem verilmeli slotlar ayarlanmalı mob_drobu özel editlenmeli Sürgünde +65 , +75 Silahları düşebilmeli ama +65 silahı Örnek olarak 100 ise +75 silahı 50 olmalı böyle bi ayar düşünmelisiniz.
- Barones kesinlikle olmalı ama içersinden sandık atmalı o sandıktanda Çelik +65 silahı ve az bir oranla +75 silahı çıkabilir.
- 4 CH olmalı ama bug olmamalı boss'larda 4CH'ye uyarlı olmalı 1CH boss ile sınır olmamalı 75 Level olup 4-5 kişi birleşip cadıyı kesip hemen triton yapamamalı +90 mapındaki boss'lar metinler ordan çıkan itemlerde kullanılarak triton dönüşümü sağlanmalı hemen elde edilmemeli millet gidip 250 level çok dönüşüme o kadar ugrasıyor yapıyor ediyor demekki neymiş Beta dönüşüm koyun sizde Boss'larıda Sağlam bir METİN2 oyuncusu seri kesecek şekilde ayarlı tutun Sağlam dediğim Biyolog Fullemiş +75 Silahı İyi ort'lu Delici Güç vs Dizili bir çar ile boss kesmekten bahsediyorum bu şekilde tek basına kesebilecek seviyede olsun bosslarınız dönüşüm itemlerini eskrim 2-3-4-5 yerine 10 yapın 15 yapın hem ticareti olsun hem zor olsun 2 dönüşüm yapsınlar ama birgünde itemleri elde edemesinler.
- General'in Mob_drobu ile ilgilenmelisiniz tek kıvrık atmamalı tüm generaller 3 ' er Kıvrık atmalı isteginize baglı Takı veya Çelik'te atabilir bu sizin insafınız ama dediğim gibi 75 Level olan tek kişi onu kesememeli Birlik Beraberlik olmalı oyunda .
- Droplar ne cok sıkıcı ne cok abartı olmamalı ilk gün diye event vs olmamalı nasıl basladıysa öyle devam etmeli ve daha cok şey vardırda şuan aklıma gelmiyor bu kadar yeter şimdilik böyle bir server olursa mesaj atarsanız sevinirim
İyi Günler Diliyorum...
'ForroweR'
'BLueSky'
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 16
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ok
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 70
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
ersamt2 gelin bekleriz
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 70
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ersamt2 yeni acıldı bekleriz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)