- Konular
- 109
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 2h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 150
- MmoLira
- 116
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
HAKKIMDA
Merhaba, adım ve soyadım Yiğitcan KAVAKLI. Yaşım 19 ve Eskişehir'de yaşamaktayım. Osmangazi Üniversitesi/İşletme 1 okumaktayım. Takım / Ekip çalışmalarında bulunmaktan keyif alıyorum. Yöneticilik vasfımın yüksek olduğunu düşünüyorum.
:ÖNCEKİ GM TECRÜBELERİM:
Öncelikle bundan 3 sene önce kendi vps sunucumu kiralayarak server yöneticiliği yaptım. Daha sonraları evime sunucu kurarak ara ara server açıp kapattım. Zaman zaman kısa dilimlerde ise 2 sunucuda görev aldım. Şu aralar ise Metin2 Developing ile uğraşmaktayım. Kendi server filesimi oluşturuyorum.
:NEDEN BİR GAME MASTER OLMAK İSTİYORUM:
Kendimi geliştirmek istiyorum. Bunun için ise düzeli tertipli bir ortama ihtiyacım var. Sonuçta bir sunucu açılıyor ve belirli bir kitle oyunu oynamaya başlıyor. Ciddi bir ortamda yaptığınız işe daha fazla dikkat edersiniz ve size kattığı ise daha faydalı olur.
:ÖZELLİKLERİM / YETKİNLİKLERİM :
- Files Düzenleme: Orta
- Pack Editleme: İyi
- Navicat: İyi
- Putty: İyi
- Photoshop: Orta
- Web Sitesi / Forum Sistemleri: Çok İyi
- Öncelikle Metin2 Files işinde şu an kendimi geliştirmekteyim. Ayriyetten kendi filesimide geliştiriyorum. PuTTy ile files değişim / kurulum işlerini yapabilirim.
- Quest/Sistem gibi server filese eklenecek şeyleri halledebilirim. Zaten şu an bu iş üzerinde kendimi geliştiriyorum.
- MYSQL (Navicat) ile ilgi işlerle ilgilenirim. NPC Düzenlemekten tutun diğer bilimum diğer veritabanı gerektiren işler.
- Pack Edit işlemlerini halledebilirim. Client dosyalarının üzerine eklenmesi / düzenlenmesi ile ilgili işlemler.
- Kendim Bilişim Teknolojileri - Web Programcılığı dalından mezunum. En iyi hakim olduğum konu budur. Her türlü Metin 2 Panel ve Forum yazılım sistemleri ile ilgili işlemleri gerçekleştirebilirim.
- Bölümüm gereği grafik işlemlerini yaparım. Photoshop'ta ufak tefek banner ve logo düzenlemelerini halledebilirim.
:İLETİŞİM ADRESLERİ:
- E-Posta: kinqrude@hotmail.com
- Whatsapp: Özelden iletilebilir.
- Turkmmo: Özel mesaj atabilirsiniz.
Arkadaşlar ne kadar şunu yapabilirim desem'de sonuçta bizde insanız, herkes insan yanıldığımız veyahut ilk kez karşılaştığımız durumlar olabilir. Birlik, beraberlik ve saygı çerçevesi içerisinde karşılaştığımız durumların üstesinden gelebiliriz.
Son düzenleme:
- Konular
- 3
- Online süresi
- 7h 27m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 56
- DevLira
- 0
özelden numaranızı atarsanız daha ayrıntılı konuşabiliriz.
- Konular
- 310
- Online süresi
- 14d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Gün
- Başarım Puanı
- 173
- MmoLira
- 446
- DevLira
- 6
![]()
HAKKIMDA
Merhaba, adım ve soyadım Yiğitcan KAVAKLI. Yaşım 19 ve Eskişehir'de yaşamaktayım. Osmangazi Üniversitesi/İşletme 1 okumaktayım. Takım / Ekip çalışmalarında bulunmaktan keyif alıyorum. Yöneticilik vasfımın yüksek olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle bundan 3 sene önce kendi vps sunucumu kiralayarak server yöneticiliği yaptım. Daha sonraları evime sunucu kurarak ara ara server açıp kapattım. Zaman zaman kısa dilimlerde ise 2 sunucuda görev aldım. Şu aralar ise Metin2 Developing ile uğraşmaktayım. Kendi server filesimi oluşturuyorum.
![]()
Kendimi geliştirmek istiyorum. Bunun için ise düzeli tertipli bir ortama ihtiyacım var. Sonuçta bir sunucu açılıyor ve belirli bir kitle oyunu oynamaya başlıyor. Ciddi bir ortamda yaptığınız işe daha fazla dikkat edersiniz ve size kattığı ise daha faydalı olur.
![]()
![]()
Öncelikle Metin2 Files işinde şu an kendimi geliştirmekteyim. Ayriyetten kendi filesimide geliştiriyorum. PuTTy ile files değişim / kurulum işlerini yapabilirim. Quest/Sistem gibi server filese eklenecek şeyleri halledebilirim. Zaten şu an bu iş üzerinde kendimi geliştiriyorum. MYSQL (Navicat) ile ilgi işlerle ilgilenirim. NPC Düzenlemekten tutun diğer bilimum diğer veritabanı gerektiren işler. Pack Edit işlemlerini halledebilirim. Client dosyalarının üzerine eklenmesi / düzenlenmesi ile ilgili işlemler. Kendim Bilişim Teknolojileri - Web Programcılığı dalından mezunum. En iyi hakim olduğum konu budur. Her türlü Metin 2 Panel ve Forum yazılım sistemleri ile ilgili işlemleri gerçekleştirebilirim. Bölümüm gereği grafik işlemlerini yaparım. Photoshop'ta ufak tefek banner ve logo düzenlemelerini halledebilirim.![]()
Arkadaşlar ne kadar şunu yapabilirim desem'de sonuçta bizde insanız, herkes insan yanıldığımız veyahut ilk kez karşılaştığımız durumlar olabilir. Birlik, beraberlik ve saygı çerçevesi içerisinde karşılaştığımız durumların üstesinden gelebiliriz.
![]()
![]()
Skype Adresiniz Bulamadım farukdemir53@outlook.com Eklerseniz Görüşebiliriz
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 0
Sunucumuza GM + RGM aranmaktadır. Discord:![]()
HAKKIMDA
![]()
![]()
![]()
Öncelikle Metin2 Files işinde şu an kendimi geliştirmekteyim. Ayriyetten kendi filesimide geliştiriyorum. PuTTy ile files değişim / kurulum işlerini yapabilirim. Quest/Sistem gibi server filese eklenecek şeyleri halledebilirim. Zaten şu an bu iş üzerinde kendimi geliştiriyorum. MYSQL (Navicat) ile ilgi işlerle ilgilenirim. NPC Düzenlemekten tutun diğer bilimum diğer veritabanı gerektiren işler. Pack Edit işlemlerini halledebilirim. Client dosyalarının üzerine eklenmesi / düzenlenmesi ile ilgili işlemler. Kendim Bilişim Teknolojileri - Web Programcılığı dalından mezunum. En iyi hakim olduğum konu budur. Her türlü Metin 2 Panel ve Forum yazılım sistemleri ile ilgili işlemleri gerçekleştirebilirim. Bölümüm gereği grafik işlemlerini yaparım. Photoshop'ta ufak tefek banner ve logo düzenlemelerini halledebilirim.![]()
![]()
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Mail: demirelmedya@gmail.comŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)