Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
@spectra26 Asia damı Europa damı daha fazla türk var ve ping lag muhabbeti nasıl
Orjinal Konu ;///
Öncelikle Şu Çaldığın Konun Altına Alıntı Yazıp Adımı Verirsen yani aLwenone 'Daha İyi Olurdu. Malum Siteden Çaldın Anladım da "ALINTI" yazmak çok zor olmamalı.
Konuyu Çaldığınız Zaten Çok Belli Oyunun Gm'si Türk Değil. Sadece Bizlerin Karahan Oyuncuların Vaktinde Talep Ederek Açtırdığı Türkiye ve Avrupa'ya Özel Serverdı. Oyuncu Olmadığından Dolayı Asya Sunucu İle Birleşti.
Genel Olarak Oyunda Ping Vardır, Oyuncu Boldur Piyasa Ucuzdur Kasılmak Kolay Zaten Adı Üstünde Pvp Server.
Oyunda Türk Oyuncularda Vardır.
Öncelikle Şu Çaldığın Konun Altına Alıntı Yazıp Adımı Verirsen yani aLwenone 'Daha İyi Olurdu. Malum Siteden Çaldın Anladım da "ALINTI" yazmak çok zor olmamalı.
Konuyu Çaldığınız Zaten Çok Belli Oyunun Gm'si Türk Değil. Sadece Bizlerin Karahan Oyuncuların Vaktinde Talep Ederek Açtırdığı Türkiye ve Avrupa'ya Özel Serverdı. Oyuncu Olmadığından Dolayı Asya Sunucu İle Birleşti.
Genel Olarak Oyunda Ping Vardır, Oyuncu Boldur Piyasa Ucuzdur Kasılmak Kolay Zaten Adı Üstünde Pvp Server.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben çalmadım alıntıdır demeyi unutmuş olabilirim ve ben herkes yararlansın diye açtım konuyu ayrıca türk gmlerde görmüştüm oyunda.
Bildiğim kadarıyla şuan, Avrupa ve Asya sunucuları kapatıldı. 12sky ve bizim Türk sunucumuz açık kaldı. 2014'de bırakınca pek takip edemedim oyunu. Bir aralar 2.5 diye bir pvp de vardı sanırsam.Orjinal Konu ;///
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)