kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dazyshield | Metin2 PServer Hack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Svside ve loyein zaten lalaker1'in kurmuş olduğu, yönettiği korumalar.

o zaman global demeyecek sabitlik bir konu yok ortada her pvpde çalışmıyor.

anasını satim ben server açarım bu herif hile açar kanser herif çık git artık lanet herif hayatımdan soğudum bittim sonra oyunlarda oyuncu kalmayacak pvp de ne hilesi anasını satiyim ya git tr için hile bul bulamıyorsanda yapma kardeşim

bu herif yüzünden eminim bakın kaç kişinin emeği mağfoluyor server sahipleri baş edemiyor hakkından gelemiyor hilenin hurdanın serveri kapatıyor bide hile yapan oyuncuda hakkımı helal etmiyorum emek verdim diyor hepiniz dürüstsünüz bi server sahipleri değil zaten sizin için gecesine gündüzüne katan cebinden 5 kuruş çıkmadan oyun zevkini alabilsin diye güncelleme getiren server sahipleri ve hile açan oyuncular lan alttarafı 5-10 gün daha geç gelişirsin ama seninle birlikte herkes yapacak hiç adil değil açmıyorum lan pvp falan kafam rahat olsun en azından

Çalışmayı durdurdu hatası için v138 versiyonu aktif edildi, iyi oyunlar.

Hala bypass tespit edildi hatası veriyor,düz girmeye çalısıncada clientti seçtikten biraz sonra atıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri