HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Fikrin için teşekkür ederim güzel bir fikir düşünmüştümBak onerim sanaPEPSI BINEGI VAR ONU AL KIRMIZI MAVİ'YA O MAVIYI BEYAZA BOYA UZERINE YOUTUBE LOGO EKLE BITTI
Fakat bunu yapıcak ne zamanım ne de bilgim var benim kısımıma girmiyor 3D ve bu çalışma ondan dolayı yapmam cok zor ücretli aramaktayım.Photoshop yapabiliyorsan bunu yapmak senin icin basit birsey olmali cok basit denersen yaoabilirsin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Yapabilecek olan varmı ücretlide alabilirim.Fakat normal atın ve asker atın görünümü degişmeyecek.Youtuber'lara özel olucak bu at herkeste olmayacak.Görüntü degisebilirsiniz kısacası.Aciliyeti vardır.
Astekmt2 packlarında varsa eğer orada sana dosyalarını vereyim, ekle beni skypeden :abaran21
Gerek yok.Ve astek packlerinde de yok.Yerli yersiz her posta yorum atmaktan vazgeçersen sevinirim.Yorum atmak icin yorum atma.Astekmt2 packlarında varsa eğer orada sana dosyalarını vereyim, ekle beni skypeden :abaran21
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)