Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

HendekMt2 120 Silahlı Bol Dönüşümlü Server

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

[BÜYÜK AÇILIŞ] [BÜYÜK AÇILIŞ] [BÜYÜK AÇILIŞ] [11.02.2018] [11.02.2018][11.02.2018] ARAMIZDA SİZİDE GÖRMEK İSTİYORUZ..
[Web Site] :
[Kayıt Ol]:
[Oyunu İndir]:
[Oyun Tanıtım] :
[Forum Sitesi] :
Hoşgeldiniz.. //24 Amin Yönetimi Altında Keyifli Bir Oyun Sizi Bekliyor Daha Önce Hiç Görmediğiniz Bir Çok Zırh Kostüm Olarak Eklendi. 15Adet ZIRH DÖNÜŞÜMÜ 14Adet SİLAH DÖNÜŞÜMÜ Renkli 75 Level Silahlar Aktif (Zehir,Kin Vb.) 65Başla 250Bitiş 65 Lvl İtemlerle Başlarsınız.. Kasılmak Gayet Kolay.. Dönüşüm itemlerini maplardan boss ve metinlerden düşürebilirsiniz.. HepYeni Özeliiker Ve Sistemlerle Karşınızdayız... P Npc Renkli Silah - Renkli kraliyet - Betalar Aktif 5Envanter Lonca Liderlerinin Aktif Sistemi Lonca Tanıtım Sistemi İtem Kilitleme İtemlere 4Taş Basabilme Özelliği Taşlar +6e Kadar Dönüşür(+6Taşlar Renk Deiştirir) Yan Panel Göstergesi Gece - Gündüz Fonksiyon HendekMt2 Özel Zırhlar Silahlar ,İç İtemler F5 Efsun Botu Arena Map Aktif İçerisinde 6Adet Mavi Ölüm Catacomb Aktif Kasılmanız İçin +95 Map Aktif Mavi Ölümden 1Adet Kıyafet Ve 1 Adet Ametist Anahtar Düşmektedir Biyolog Aktif Droplar %1000 Daha Fazlasını Oyunumuza Gelip Görebilirsiniz.

Md0kQ1.jpg

QVaQ5y.jpg

XP0dG3.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri