berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Belhanda transferi için şok iddia!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kanatayak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 119

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Galatasaray'ın sezon başında Dinamo Kiev'den 8 milyon euro karşılığında transfer ettiği Younes Belhanda için 2-3 milyon euro kadar fazladan bonservis bedeli ödendiğini iddia etti.

1832394_c8119ce380cc8ee3dea38934b5613c75_640x640.jpg

Ajansspor'a açıklamalarda bulunan Ayhan Yeşilbaş şunları söyledi: "Belhanda'yı zamanında Galatasaray'a 5-6 milyon euro'ya getirebilirim demiştim. İyi bir pazarlıkla 5 milyon euro'ya ineceklerdi."
"Galatasaray daha sonra bu transferi 8 milyon euro'ya bitirdi. Aradaki 3 milyon euro'luk farkın ne olduğunu bilmiyorum. Menajere mi verildi, bilemem..."
"Ben Belhanda için teklifimi Levent Nazifoğlu'na yapmıştım, bana herhangi bir cevap gelmedi."
"Yaklaşık 10 gün sonra 5 milyon euro'ya anlaştığım Belhanda, 8 milyon euro'ya, hatta menajere de verildiği konuşulan 1,5 milyon euro ile birlikte toplam 9,5 milyon euro'ya Galatasaray'a geldi."
Yeşilbaş ayrıca Belhanda'nın Galatasaray ile anlaşma aşamasındayken kendisine haber göndererek, "Beni Beşiktaş'a götür" dediğini de öne sürdü.
BELHANDA’YA 8 MİLYON EURO ÖDENDİ, 3 MİLYON EURO CEBE GİRDİ

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri