Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Dostum piyasaya sürüş tarihlerini söyledim yapılış tarihlerini değil. biri 2015'de kendinde olduğunu belli etti diğeride 2016'da belki 2014 yılında source düştüğünde yaptı bilemeyiz ama 2014 2015 yılı için ufak bir release değil bu yapılan.
Sama 16da yapmış demişsin direk piyasaya sürüş falan dememişsin o yüzden böyle bir yorum yaptım.Metin2.TC (Alihan) 2015 yılında yapmıştı sanırım MartySama'nın 2016 yılında bunu yapmış olması ...
marty 2015 sourcesindede bu özelliğe sahip idiDostum piyasaya sürüş tarihlerini söyledim yapılış tarihlerini değil. biri 2015'de kendinde olduğunu belli etti diğeride 2016'da belki 2014 yılında source düştüğünde yaptı bilemeyiz ama 2014 2015 yılı için ufak bir release değil bu yapılan.

marty 2015 sourcesindede bu özelliğe sahip idi![]()
ben 2015 de marty den source satın aldığımda bu özellik yoktu ama belki bir sonraki sürümde gelmiş olabilir bilemem.
teşekkürler paylaşımda hız kesmiyorsun maşallah devamını dilerim![]()
eyvallah

Sama 16da yapmış demişsin direk piyasaya sürüş falan dememişsin o yüzden böyle bir yorum yaptım.
anladım zaten eleştirmiyorum benim lafım alman polonya tarafına . Türkiye'deki geliştiricilerin kodlarını pek fazla kaale almadıkları için o yorumu attım. Yabancı forumlarda bir çok kişiyi eleştiriyoruz ediyoruz ama nafile . Adamların kod verimliliği bizim kod verimliliğimizden güzel olduğu aşikar en azından şu anda bilinmiş Alman geliştiricilerin yaptığı sistemlerde 'net.SendQuestInputStringPacket()' gibi birşey göremezsin. LUA Kullanılmasın demiyorum ama yeri geldiğinde kullanılsın. Bilinen Alman geliştiricilerin kodları tertemiz Bkz. Think (Wom2 & RB2 Offline Shop) yazdığı offline shop sistemini söküp kullanan görmedim . Türkiye'de elbet sökecek adam vardır piyasanın en sağlam cache'li offline shop'unu yazmış . Bunu Türkiye'de cacheli olarak sadece Koray (Pasha37) yapabildi. Kısa özet geçmek gerekirse kendi insanınızı yabancı forumlarda ezdirmeyin kendi forumunuzdada.
Bu arada sadece Kanal 1'den çalışıp db ile alakası olmayan offline shoplara cache diyorsanız sizin bileceğiniz iş.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)