HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ely de hile paylaşımı yasak forumda yoksa yardımcı olurdum malesef yardımcı olamıyacağım

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu adresteki hileyi bir injektör ile yaptım ekrana hile butonları geldi ama iş görmüyo butonlara tıklayınca hileler açılmıyo
son durum bu.
Butonlar ekrana geliyor ve bastığında bişey gelmiyorsa python konumu yanlıştır veya pythonlar zarar görmüştür.
yanlış cevapButonlar ekrana geliyor ve bastığında bişey gelmiyorsa python konumu yanlıştır veya pythonlar zarar görmüştür.
ely de çoğu py modülü kökten silindiği için skntılı iş biraz efsane py bilgisi istiyor
bi kaç arkadaş sokmuştu bişeyler ama forumda paylaşımı yasakyanlış cevapely de çoğu py modülü kökten silindiği için skntılı iş biraz efsane py bilgisi istiyor
bi kaç arkadaş sokmuştu bişeyler ama forumda paylaşımı yasak
arkadaşın ely de denediğini bilmiyodum sorry
diğer mesajlara bakmadım 
@yekta2711 hocam aslında şu işi de çok merek etmişimdir:
Bu ui,m2net,app gibi modüller çağırılıyor hilelerde bu modüller nerede yani packlerin içindemi,XXXXmt2.exe mi, ya da server tarafında biyerde mi biz bunları nereden çağırıyoz
Bu ui,m2net,app gibi modüller çağırılıyor hilelerde bu modüller nerede yani packlerin içindemi,XXXXmt2.exe mi, ya da server tarafında biyerde mi biz bunları nereden çağırıyoz

Son düzenleme: