mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Packların içine python hile koyma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0fs3t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamün Aleyküm Hocalar
Packlarını açabildiğimiz pvp'lerin
packlarının içine python hileleri koyup
packı tekrar kapatıp
sonra auto packer devre dışı bırakıp hilelerimizi çalıştırmak mümkün mü?
packını açtığım 2-3 pvp server var packları açıyorum içine python hile koymaya çalışıyorum ama yapamıyorum(ya oyunu kapatıyor yada hile ekrana gelmiyor büyük ihtimal ben yapamıyom)
nasıl yapılır ?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

En kolay locale_tr 'nin içine gömebilirsin. Diğerleri biraz zorlar veya hiç çalıştırmayabilir. Tabi bazı pvplerde packlere python gömmeyi de fixlediler. Packlerin içindeki tüm python kodlarını ya exe ye gömüyorlar yada başka bir şeykilde oyuna farklı yöntemlerle sokuyorlar. locale_tr nin içinde loginwindow.py var en altına in bir boşluk bırak hile.py nin içindeki tüm kodları oraya yapıştır ve packı kapat.
exenini içine py gömmek mümkün tabikide ama bazı serverlerin hile korumaları buna engel olabiliyor hangi serverde denediğinizi yazailirmisiniz ?

@yekta2711 Ruya2,Albert,ElyMt2... vb hocam packları açılan yani şu izo key felan deyişmemiş olanların hepsinde denedim yani packı açıp içine hile.py atıp packı kapayıp çalıştırmayı denedim sonuç = 0, exe ye py gömme hakkında hiç bir şey bilmiyorum :(

@yekta2711 Ruya2,Albert,ElyMt2... vb hocam packları açılan yani şu izo key felan deyişmemiş olanların hepsinde denedim yani packı açıp içine hile.py atıp packı kapayıp çalıştırmayı denedim sonuç = 0, exe ye py gömme hakkında hiç bir şey bilmiyorum :(
peki amaç neden exe ye gömmek istiyorsun ki dışardanda sokabiliyorsun py py modülleri serverdeki modüllerlede uyuşmuyor olabilir bide

@yekta2711 Hocam aslında amaç exe ye gömmek değil, amacım python hilesini bir şekilde çalıştırmak yani bu python nasıl sokuluyo servere bunu öğrenmek istiyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri