HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güzel Paylaşım Sözüm Yok Doğru Kabul Ediyorum.Ama Alıntı Yazısını Yazmalı.!Adam ne güzel paylaşım yapmış dediğine bak ayıptır ayıp
Laftan anlamıyormusun alıntı olduğunu 10 yaşındaki çocuk bile anlayabilir, Gerek yok yazmama Ve Ben yaptım gibisinden bir kelime söylemiyorum Diğer konularımda arada bir yazıyorum alıntıyı ve bu forumda paylaşılan konuların %70 i Alıntı ama alıntı olduklarını belirtmiyorlar ve okadar kişi içinden gelip bana sataşıyorsun saçma sapan şeyler yapmaya çalışıyorsun işin gücün yokmudur evladım senin karşında 20 yaşında velet yok söyleyeyim sana Bıktım sizin gibi insanlara cevap vermekten bu forumda sizin gibi insanlar oldukça paylaşım yapasım gelmiyor lanet yağsın size.Güzel Paylaşım Sözüm Yok Doğru Kabul Ediyorum.Ama Alıntı Yazısını Yazmalı.!
Helal be
Bu forumda alıntı olmayan şeymi var dostum Bütün paylaşımların sanamı ait.. Bu konuda Onura hak veriyorum arkandayım kardeşim !
Bu forumda alıntı olmayan şeymi var dostum Bütün paylaşımların sanamı ait.. Bu konuda Onura hak veriyorum arkandayım kardeşim !Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)