kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++] - SEQUENCE_LOG [UNKNOWN] - Fix (FARKLI FİX)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melihalbayrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kodlara Baktım Biyerde Dcyi Fixliyo Biyerde Dcyi için Açık Bırakıyo :D :D
yorumunuzu açar mısınız. herhangi bir dc açığı görmüyorum. Sadece kodlara 2 tane kontrol eklenmiş.
kodlarda herhangi bir dc atma kodu veya dc engelleme kodu yok sadece 2 tane kontrol var bu sayede hata sonucu dc yememenizi sağlıyor.
ben yanlış koda mı bakıyorum. fix bunlar değil mi?
#ifdef fix_header254
...
#endif

gr2'yi HxD programı ile açıldığında garip garip sayılar çıkıyor aslında bu problem ona benziyor HxD programı ile açacaksın artık neyi açıcaksak oradaki bir sayıyı 0xaf (bunun yerine) 0x64 bunu yapacağız.

banzede 10 yerine 15 yapmamızı ister client sysserde çıkar bu hata ben yapmıştım bir kere property'den ring2.gr2 yi açıosun HxD ile aynı o hata buna benziyor

Sadece ch düşürmeyi fixliyor. syserr hala düşüyor hem bu hemde diğer logu kapatma fixini yaparsanız sorun köküyle çözülür

Sadece ch düşürmeyi fixliyor. syserr hala düşüyor hem bu hemde diğer logu kapatma fixini yaparsanız sorun köküyle çözülür
önemli olan zaten ch düşmesini engellemek logu kapatmak için gereken kodun yanına // koy tamamdır syser düşmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri