Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Hayır yazdıklarınla bi ilgisi yok, söylediğin fonksiyonları external olarak denemiyorum kaldı ki external olarok fonksiyon çağırmayı bilmiyorum çoğunu dll üzerinde test ediyorum. Her işlemin doğru çalıştığından emin olduğumda borland ile yazacağım tekrardan.External process'den fonksiyon çağırmanı beklemiyorum zaten yazdıklarımdan beklenmeyen çıkarımlar yapıyorsun :/
Bak canım kardeşim attığım ss'e iyi bak şimdi orada lea eax, [ecx+10] şeklinde bir assembly instruction'u var bu napıyor sence???? ecx+10 bu sana tanıdık geliyor bak bak daha da azaltıyorum düşünmen gereken kısmı +10 aaa bu senin kullandığın name offseti değil mi? Bazen cidden yazdığıma pişman ediyorsunuz.
qweqweqweqweqweqwe çıldırmacaBak canım kardeşim attığım ss'e iyi bak şimdi orada lea eax, [ecx+10] şeklinde bir assembly instruction'u var bu napıyor sence???? ecx+10 bu sana tanıdık geliyor bak bak daha da azaltıyorum düşünmen gereken kısmı +10 aaa bu senin kullandığın name offseti değil mi? Bazen cidden yazdığıma pişman ediyorsunuz.
bak bremın adam dioki offset 10 mesela bende plyr ptr + 0xc + 0x10 yapıom karakter ismini alıom bu kadar basit
Ben senin yazdığın koda bir şey demiyorum farkettiysen teşekkür ettim deneyeceğimi söyledim. Seninle anlaşamamızın nedeni senin çok şey bilmen ve benimde yavaş ilerliyor olmam. Ve tekrar diyorum kodu anladım ikince kez açıklaman daha iyi oldu yine sağol ama şuan denemediğim için bi şey yazmadım o kısım için. Umarım açıklayabilmişimdir.Bak canım kardeşim attığım ss'e iyi bak şimdi orada lea eax, [ecx+10] şeklinde bir assembly instruction'u var bu napıyor sence???? ecx+10 bu sana tanıdık geliyor bak bak daha da azaltıyorum düşünmen gereken kısmı +10 aaa bu senin kullandığın name offseti değil mi? Bazen cidden yazdığıma pişman ediyorsunuz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)