onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Efsun Botsuz Server Var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Melisa Yelpaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Melisa Yelpaze

Metin2 Pişmanlıktır
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
45
Reaksiyon Skoru
50
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
69
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Elym2 dışında efsun botsuz server arıyoruz. Tr gibi zorlukların olmaması önemli.

Elym2 dışında efsun botsuz server arıyoruz. Tr gibi zorlukların olmaması önemli.

Yeni nesil neredeyse tüm sunucularda efsun botu mevcut. Efsun botsuz bulabileceğiniz sunucular çok kolay yani vs. sunucuları olur. Onun dışında hem zor olmayacak hem efsun botu olmayacak falan tarzı server bulmanız oldukça zor. Çoğu metin2 oyuncusu herhangi bir sunucuya başladığında baktığı ilk şey efsun botu oluyor maalesef.

Yeni nesil neredeyse tüm sunucularda efsun botu mevcut. Efsun botsuz bulabileceğiniz sunucular çok kolay yani vs. sunucuları olur. Onun dışında hem zor olmayacak hem efsun botu olmayacak falan tarzı server bulmanız oldukça zor. Çoğu metin2 oyuncusu herhangi bir sunucuya başladığında baktığı ilk şey efsun botu oluyor maalesef.

Anladım Milasmt2'de yokmuş indirdim girdim fakat olmaması çokta önemli değilmiş. 7*8 efsunda 4+15 geliyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri