mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2.org sitesinin...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Han gi Temayı Daha Beğendiniz?

• Eskisi.

• Yenisi.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
size heryerden ulaşmaya çalışıyorum tamam diyor ama sizden kesinlikle cvp alamıyorum.ben metin2de osmanlıda oynayan 41lvl kahraman fatohanın gerçek sahibiyim.bir hafta önce çarım çölde kasılırken çalındı.şifrem kırıldı,msn im çalındı,çarım çalındı.msni çalan kişi iki gün önce yeni msn ime yazdı yeni msn şifremi ve yeni çar istediğini verirsem fatohan adlı çarımı geri iade edeceğini söyledi.kabul etmedim onunla ne zaman iletişim kurmaya çalışsam küfrediyor yine küfretti.çalan kişide osmanlıda oynuyor çar isimleri:balilimo27,xxxxzzzxxxx,BoZKurT43, bana fatohanın 42 lvl olduğunu söyledi fatohanı zalim yapmış lonca sahibiydi.bana resimlerini gönderdi hala onu kastığınıda söyledi.tüm itemlerini satmış,17000 kanın üzerinde parası vardı harcamış yada akatarmış.kimsenin birşey yapamicanı söyledi gerçekten öylemi olcak.çünkü birhaftadır yazıyorum ama kimse yardım etmiyor.artık osmanlıda çarda açamıyorum.arkadaşlarım haberini alıyorum çalınan çarımın.lütfen bana acilen yardım edim.bunlar bir kişimi yada birkaç kişimi bilemiyorum.çarımın geri alınmasını,osmanlıda tekrar çar açmak,bunların ıp nolarından belirlenerek tekrar bu oyuna girişlerinin yapılmamasını sizlerden rica ediyorum.ya birkere olsun cvp yazın almanyaya yazdım onlar bile msj mı aldıklarına dair ileti gönderdi ben eski çar ismimle yazıyorum ismim:fatohan...lütfen yardım edeceğinize dair bana yazamazmısınız.bana böyle yaptı başkalrınada yapacak.beni tanıyanlardan,loncadakilerden,arkadaşlarımdan şifreni unuttum yaz diyormuş.lütfen bunları banlayın allh aşkına bir kişi yardım etsin.yasal yollardanda arştırıyorum inş. çözümünü bulurum saygılar,

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri