Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Konu başlığında bahsettiğim üzere vector'un vhd'sini indirdim gerekli ram miktarını verdim ancak şöyle bir sorun var filezilla dosya alımı veya aktarımı 5 10 saniye bekledikten sonar işleme alınıyor putty ' e girdiğim zaman root yazarım şifreyi bir 5 10 saniye beklerim ayarlardan şüphelendiğim tekyer var oda önyükleme sırası ilemi alakalı bilen biri cevap yazarsa sevinirim.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Konu başlığında bahsettiğim üzere vector'un vhd'sini indirdim gerekli ram miktarını verdim ancak şöyle bir sorun var filezilla dosya alımı veya aktarımı 5 10 saniye bekledikten sonar işleme alınıyor putty ' e girdiğim zaman root yazarım şifreyi bir 5 10 saniye beklerim ayarlardan şüphelendiğim tekyer var oda önyükleme sırası ilemi alakalı bilen biri cevap yazarsa sevinirim.
Ben sorunumu zahtimke ve jellys in dedikleriyle çözdüm;
etc de ssh klasörü var onun içinde de sshd.config var onun içinde #UseDNS yes komutunu başındaki # yi kaldırarak UseDNS no şeklinde düzelterek kaydedip puttyden service sshd restart yazacaksın sonrasında girişlerin artık hızlı olacak.