- Konular
- 5
- Online süresi
- 35m 51s
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 65
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese ilk Başta Hayırlı Sabahlar Dilerim !
2 Yıl Metin2 Server işlettimTabi Kendim Kurmasamda Yardım Amaçlı 2 Yıl Server Ayakta Tuttum.
Serverin Kapanması ile Birlikte Biraz Ara Verdim ve O Sure Zarfında Kendi Serverlerimi Fileslerimi Kuruyordum.Metin2 Private Serveri için Ekip Arkadaşı Arayan Varsa Turkmmo'dan Bana Ulaşabilirler !
Adım : Salih
Soyadım : Kama
Yaşım : 24
Yaşadığım Yer : Tekirdag
Daha Önceki GM'lik Tecrübem : 2 Yıl TL-GM Tecrubem Var
Günlük Online Sürem : 10-12 Saat
Özelliklerim : Server Duzenleme,Bakım,Ekleme,Kaldırma,Editleme,Duzenleme,Tasarım,Özellik Vb.
İletişim Adresim: egnay@yandex.com / motorcukalemi@gmail.com
EK BİLGİLER: Oyunda Geçirdigim Sure:8 ile 10 Saat (Görev Oldugu Zaman GM gibi 12 Saat'i Geçiyor !)
Bilgisayar Bilgim Ortanın Bir Kademe ustu (Çok iyi Anlıyorum Demek Kandırmaca Olur ! )
Yazılım Kodlama Bilgim:Orta
internet Ortamım:Ev 16mb Sınırsız Net.
Oyunda Yada Görevde Oldugum Saatler:Gece Yada Gunduz Farketmiyor (Genelde Gece22:00-08:00)
Ve Benzeri Sorularınız Varsa Bana Buradan Ulaşabilirsiniz !
NOT:1 Hafta Sure Zarfında Ekip Arkadaşı Aramayan Olursa,Konu Kapatılacaktır.Kendi Serverimi Kurmaya Yönelecegim !
2 Yıl Metin2 Server işlettimTabi Kendim Kurmasamda Yardım Amaçlı 2 Yıl Server Ayakta Tuttum.
Serverin Kapanması ile Birlikte Biraz Ara Verdim ve O Sure Zarfında Kendi Serverlerimi Fileslerimi Kuruyordum.Metin2 Private Serveri için Ekip Arkadaşı Arayan Varsa Turkmmo'dan Bana Ulaşabilirler !
Adım : Salih
Soyadım : Kama
Yaşım : 24
Yaşadığım Yer : Tekirdag
Daha Önceki GM'lik Tecrübem : 2 Yıl TL-GM Tecrubem Var
Günlük Online Sürem : 10-12 Saat
Özelliklerim : Server Duzenleme,Bakım,Ekleme,Kaldırma,Editleme,Duzenleme,Tasarım,Özellik Vb.
İletişim Adresim: egnay@yandex.com / motorcukalemi@gmail.com
EK BİLGİLER: Oyunda Geçirdigim Sure:8 ile 10 Saat (Görev Oldugu Zaman GM gibi 12 Saat'i Geçiyor !)
Bilgisayar Bilgim Ortanın Bir Kademe ustu (Çok iyi Anlıyorum Demek Kandırmaca Olur ! )
Yazılım Kodlama Bilgim:Orta
internet Ortamım:Ev 16mb Sınırsız Net.
Oyunda Yada Görevde Oldugum Saatler:Gece Yada Gunduz Farketmiyor (Genelde Gece22:00-08:00)
Ve Benzeri Sorularınız Varsa Bana Buradan Ulaşabilirsiniz !
NOT:1 Hafta Sure Zarfında Ekip Arkadaşı Aramayan Olursa,Konu Kapatılacaktır.Kendi Serverimi Kurmaya Yönelecegim !
Son düzenleme:
- Konular
- 2,285
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 21h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 1,452
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 347
- MmoLira
- 1,836
- DevLira
- 0
Merhabalar öncelikle başarılar diliyorum.
Gm İlanları Bölüm Kuralları gereği sosyal hesapları iletişim olarak paylaşmanız uygun görülmüyor, 24 Saat içerisinde yeni bir iletişim adresi ekleyiniz. İyi forumlar.
Gm İlanları Bölüm Kuralları gereği sosyal hesapları iletişim olarak paylaşmanız uygun görülmüyor, 24 Saat içerisinde yeni bir iletişim adresi ekleyiniz. İyi forumlar.- Katılım
- 4 Nis 2015
- Konular
- 5
- Online süresi
- 35m 51s
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı