Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[FRANSA] Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darkmage51100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 688

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, ben fransadan. Ben Server kurmak istiyorum ama fransada turkiyede gibi guzel files yok, yani bizde mesela yeni Wolfman geldi, bende burdan cok guzel filesler goruyorum fakat onlar Fransizca degil. Sizden istegim benimle calismak isteyen olursa Turk filesleri fransizcaya cevirebilmek icin, yani ben ceviririm cunku fransizim ama hangi dosyayi, neyi tercumanlik edicegimi bilmiyorum. yada sizde fransizca files varsa, Rubinum gibi. Burdayim sagolun

Merhaba, ben fransadan. Ben Server kurmak istiyorum ama fransada turkiyede gibi guzel files yok, yani bizde mesela yeni Wolfman geldi, bende burdan cok guzel filesler goruyorum fakat onlar Fransizca degil. Sizden istegim benimle calismak isteyen olursa Turk filesleri fransizcaya cevirebilmek icin, yani ben ceviririm cunku fransizim ama hangi dosyayi, neyi tercumanlik edicegimi bilmiyorum. yada sizde fransizca files varsa, Rubinum gibi. Burdayim sagolun

Türkçeye çeviri:

Fransa'da güzel fileslar yokmuş Türkiyede ki kadar. Wolfman bile yeni gelmiş. Fakat burdaki fileslar hepsi türkçe olduğu için beraber çalışacak fransaya çevirecek arkadaş arıyor. Veya fransız files varsa Rubinum gibi bana atabilirmisiniz diyor.

Çeviri yerlerini sana söyleyeyim;

Pack:
locale içerisinde

locale_interface , locale_game , locale_desc , item_proto , mob_proto , diğer dosyaları da kontrol et tam hatırlayamadım başka.
root içerisinde
game.py , gameinfo.py , serverinfo.py , localeinfo.py , yine tam hatırlamıyorum başka ama root klasöründe ki çoğu dosyayı da kontrol et.

FTP:
usr/game/share/locale/turkey klasörünce ;
locale_string.txt ve translate.lua

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri