Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Yeni ETC GOLD [TÜRKÇELEŞTİRİLMİŞ HALDE] BÖLÜME BİRAZ HAREKET KATALIM :) 2024-02-16

indirmek için izniniz yok

hakancandy

Metin2 Developer
TM Üye
Konular
131
Online süresi
47654s
Reaksiyon Skoru
57
Altın Konu
0
Başarım Puanı
151
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 2 Gün
MmoLira
273
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

:) ÖNCELİKLE HERKESE İYİ FORUMLAR :)

BU ETC DAHA ÖNCE PAYLAŞILMIŞTI FAKAT TÜRKÇELEŞTİRİLMİŞ HALİNİ GÖRMEDİM VE O PACKLARIN LİNKLERİ HEP KIRIK DURUMDA GÜNCELLEYİP PAYLAŞMAK İSTEDİM

imagee97b75dc36ad16ba.png

ETC'LER

Kurulum ETC:

İndirmiş olduğunuz RAR'ın içindekileri direkt olarak PACK klasörüne atıp kullanabilirsiniz . İyi forumlar :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LOCALE_TR'ye ATILACAKLAR

Kurulum LOCALE_TR:
locale_tr.eix ve locale_tr.epk packımızı açıyoruz :

login.dds'i locale>tr>ui>login kısmına atıyoruz
guild.dds'i locale>tr>ui>guild kısmına atıyoruz
windows.dds'i locale>tr>ui>windows kısmına atıyoruz

İyi forumlar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

güzelde cok dandik yazılarda kayma var lonca panelinde ve karakter ekranında butonlarda aynı sekilde ben beğenmedim ama kullanan olabilir teşekkürler sabitlik olması için bence daha düzgün ve özenli olması lazım :)
teşekkürler

güzelde cok dandik yazılarda kayma var lonca panelinde ve karakter ekranında butonlarda aynı sekilde ben beğenmedim ama kullanan olabilir teşekkürler sabitlik olması için bence daha düzgün ve özenli olması lazım :)

Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri