- Konular
- 409
- Reaksiyon Skoru
- 1,621
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 250
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 383
- DevLira
- -130
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Peki kardeşim senin temanı kullanır iken adam geldi girdi ama şuan wmcp sıfırladık tekrar kurduk wmcp panelini kullanıyorum herhangibir sorun yok bunuda açıklayabilirmisin ve adam nedense sadece panel bilgilerine ulaşabildi bilişim ile görüştüm temada açık mevcutur dedi o zaman buyukhosting wmcp kullanıyor onuda alsınlar göreyim biraz mantıklı düşün kardeşim valla ben uyarıyorum temada açık mevcut %100 eminim emeklerinizin gitmemesini istiyorsanız kullanmayınpanelde açık var diyor arkadaş temada açık maçık mevcut değil tamamen wmcp nin kaynak kodları üzerine kodlandı. cms veya aykırı php kodu kullanılmadı. sitenizin heyklenmesi sizin sorununuz.
- Konular
- 98
- Online süresi
- 26g 52170s
- Reaksiyon Skoru
- 176
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 154
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 3,217
- DevLira
- 43
Peki kardeşim senin temanı kullanır iken adam geldi girdi ama şuan wmcp sıfırladık tekrar kurduk wmcp panelini kullanıyorum herhangibir sorun yok bunuda açıklayabilirmisin ve adam nedense sadece panel bilgilerine ulaşabildi bilişim ile görüştüm temada açık mevcutur dedi o zaman buyukhosting wmcp kullanıyor onuda alsınlar göreyim biraz mantıklı düşün kardeşim valla ben uyarıyorum temada açık mevcut %100 eminim emeklerinizin gitmemesini istiyorsanız kullanmayın
sevgili din kardeşim sitenin heyklenmesinin nedeni default olan parolayı değiştirmemenden kaynaklı olabilir veyahut, hostingin kaynaklı olabilir ve nasıl bir heyklenmekten bahsediyorsun? indexmi basıldı? sql bilgilerinemi eriştiler? wmcp default bilgilerini değiştirdinmi? bunları cevapla sen
- Konular
- 42
- Online süresi
- 1183s
- Reaksiyon Skoru
- 259
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 141
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 115
- DevLira
- -21
Teşekkürler karşim
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 4
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Teşekkürler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)