Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

uzman üye alımı hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GaMeRTurK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 712
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar turkmmo yu uzun yıllardır kullanıyorum yeri geldi yararlandım, yeri geldim başkalarına yardımcı oldum içerik üretmeye çalıştım. arkadaşlarım vs. bana neden turkmmo da görevli olmuyorsun dedi. Benim onlara cevabım: görevli olmak disiplin azim ve kararlılık gerektiren şeyler olduğu için ve kendimi hazır hissetmediğim için olmak istememiştim. Bugün oturdum düşündüm taşındım karar verdim daha kaliteli içerikler üreterek turkmmo yönetim ekibine girebileceğimi düşündüm. Bu yazıyı yazma gayem çevremde ki çoğu insan uzman üye alımları değişti seni uzman üye yapmazlar falan dedi bu yüzden buraya yazma istediği duydum illaki bir yöneticim bana yardımcı olacaktır şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar diliyorum..

Umarım senin için hayırlısı olur. Yönetime girmek istiyorsan multi yani yan üyeliklerini yönetici veya üstüne kapat tırman gerekmektedir. Sadece 1 hesap ile aktiflik göstermelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri