Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

[Murat DERELİ] Metin2 Ranking System

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

In file included from DragonLair.cpp:3:
db.h:44: error: 'LOGIN_MAX_LEN' was not declared in this scope
db.h:47: error: 'MAX_HOST_LENGTH' was not declared in this scope
In file included from ../../common/tables.h:4,
from constants.h:4,
from horse_rider.h:4,
from char.h:9,
from DragonLair.cpp:10:
../../common/length.h:38: error: expected identifier before numeric constant
../../common/length.h:38: error: expected `}' before numeric constant
../../common/length.h:38: error: expected unqualified-id before numeric constant
../../common/length.h:108: error: expected declaration before '}' token
gmake: *** [.obj/DragonLair.o] Error 1

sadece ejderha avcı sıralamasını ekliyorum denemelik bakalım hata verecek mi diye sadece ejderha sıralamasında bu hata cıkıyor yani genel olarak bu çıkıyor zaten kodlar öyle ahım şahım bir kod da değil ve düzgünce anlatılmış 1'e 1 yapıyorum nuh diyor peygamber demiyor :D
eklediğin yerleri kontrol et tekrardan hic bir sorun yok sistemde aktif çalışıyor

Sistemi eklemek zor değil gayet açiklayici ve ara denilen kodlarin hepside bende var hepsinide dogru yapiyorum yanilmam imkansiz demeyim ama kör de degilim yani :) hadi hic sistem eklemesem tamam da sistemler ekledim o kadar da bilgisiz degilim bu konularda az cok bilgim var nereye eklenecek vs. Ama verdigi hata bana farkli bir hata gibi geliyor yani db.h ne alaka mesela common ne alaka tables ne alaka acaba log veya dragon lair cppde bunlarla iliskilendirilen bir kod olupta o kod bu .h veya .cpplerde mi belirtilmemis.

Sistemi eklemek zor değil gayet açiklayici ve ara denilen kodlarin hepside bende var hepsinide dogru yapiyorum yanilmam imkansiz demeyim ama kör de degilim yani :) hadi hic sistem eklemesem tamam da sistemler ekledim o kadar da bilgisiz degilim bu konularda az cok bilgim var nereye eklenecek vs. Ama verdigi hata bana farkli bir hata gibi geliyor yani db.h ne alaka mesela common ne alaka tables ne alaka acaba log veya dragon lair cppde bunlarla iliskilendirilen bir kod olupta o kod bu .h veya .cpplerde mi belirtilmemis.
skypeden iletişim kur yardımcı olayım.

eklediğin yerleri kontrol et tekrardan hic bir sorun yok sistemde aktif çalışıyor

senin için video çektim videoyu izler misin rica etsem nerede hata yapıyorum. video kaydı alarak ekledim yine aynı hatayı aldım videoyu izle hatasız yaptığımı göreceksin daha doğrusu öyle ümit ediyorum :)

5DzzqA.jpg

1- sistemi sorunsuz build ettim pack lerde de sorun yok lakin ejder yada lusifer kesince tabloda gözükmüyor
2- bide quest ve mysql dosyasında sql dosyaları var bunları player e okutuyorum olmuyor yardım please

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri