- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 15
- TM Yaşı
- 8 Yıl 3 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Satışlara Kucukaslantevfik5561 Hesabımdan devam edeceğim iyi forumlar.
Son düzenleme:
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- TM Yaşı
- 8 Yıl 3 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eline sağlık kardeşim saatlerce bizle uğraşıp fikirlerimize uygun logo ve tanıtım içerikleri sunduğun için teşekkür ediyoruz sana.Tanıtım logo facebook içerikleri yaptırmak isteyen herkesin tercih etmesi gerekenlerden biridir hem ücreti gayet uygun hemde tasarımları ve çalışmaları çok iyi.KonseyMt2 ekibi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz güzel işlere imza atman dileğiyle.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 15
- TM Yaşı
- 8 Yıl 3 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Satış sonrası destek sonuna kadar veriyorum güzel yorumun için teşekkür ediyorum.Konseymt2 ile çalışmak gerçekten güzel bir duygu iyi forumlar.Eline sağlık kardeşim saatlerce bizle uğraşıp fikirlerimize uygun logo ve tanıtım içerikleri sunduğun için teşekkür ediyoruz sana.Tanıtım logo facebook içerikleri yaptırmak isteyen herkesin tercih etmesi gerekenlerden biridir hem ücreti gayet uygun hemde tasarımları ve çalışmaları çok iyi.KonseyMt2 ekibi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz güzel işlere imza atman dileğiyle.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 15
- TM Yaşı
- 8 Yıl 3 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Paintvari ne bilmiyorum ama teşekkürlerKendini Profesyonel olarak tanıtan paintvari tasarımlarla bu işe giren arkadaşları görmeye okadar alışmışki gözlerim hiç beklemiyordum bukadar güzel tasarımlar görmeyi![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)