Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OceanTasarım

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
15
TM Yaşı
8 Yıl 3 Ay 5 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Satışlara Kucukaslantevfik5561 Hesabımdan devam edeceğim iyi forumlar.

Son düzenleme:
Eline sağlık kardeşim saatlerce bizle uğraşıp fikirlerimize uygun logo ve tanıtım içerikleri sunduğun için teşekkür ediyoruz sana.Tanıtım logo facebook içerikleri yaptırmak isteyen herkesin tercih etmesi gerekenlerden biridir hem ücreti gayet uygun hemde tasarımları ve çalışmaları çok iyi.KonseyMt2 ekibi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz güzel işlere imza atman dileğiyle.

Eline sağlık kardeşim saatlerce bizle uğraşıp fikirlerimize uygun logo ve tanıtım içerikleri sunduğun için teşekkür ediyoruz sana.Tanıtım logo facebook içerikleri yaptırmak isteyen herkesin tercih etmesi gerekenlerden biridir hem ücreti gayet uygun hemde tasarımları ve çalışmaları çok iyi.KonseyMt2 ekibi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz güzel işlere imza atman dileğiyle.
Satış sonrası destek sonuna kadar veriyorum güzel yorumun için teşekkür ediyorum.Konseymt2 ile çalışmak gerçekten güzel bir duygu iyi forumlar.

Kendini Profesyonel olarak tanıtan paintvari tasarımlarla bu işe giren arkadaşları görmeye okadar alışmışki gözlerim hiç beklemiyordum bukadar güzel tasarımlar görmeyi :D
Paintvari ne bilmiyorum ama teşekkürler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri