- Konular
- 85
- Reaksiyon Skoru
- 279
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Uzun zamandır aklıma nasıl bir model yapacağım konusunda fikir gelmiyordu. Not defterime göz attım. Ben zaman zaman aklıma gelen fikirleri ufak bir not defterine yazarım unutmamak ve tekrar yapmamak için 
Baktım "Dragon Bone, Boneyard" tarzı şeyleri not etmişim ve üzerine adam akılllı bir çalışma yapmamışım. Konumu buldum, "Kemikler"...
Önce mezarlık temasına bakındım ancak istediğim tarzda bir şey bulamadım.
En temizi FRP lerdeki yaratıkların hikayelerini(backstory) araştırayım bir şey bulurum dedim. Buldum da
Bu tarz bir görselle karşılaştığım için epey mutlu oldum. Çok fazla şey esinlenilebilir. Gölgelendirmeleri, kemiğin yapısı gibi şeyleri bu tarz görsellerden edinebilirsiniz.
Tek kaynağa bağlı kalmak yetersiz olacağından bu tarz görselleri araştırmaya devam ettim.
Gibi bir kaç görsel referans daha topladıktan sonra istediğim şeyi, bu bulduğum görsellerden öğreneceklerimle nasıl bağdaşlaştıracağımı bulmam gerekiyordu.
Konuyu ne kadar daraltmış olsam da yinede kafamda belirli bir şey canlanmıyor.
Bugünlük şöyle bir fikir geldi aklıma. Castlevania - Symphony of the Night oynayarak bir çok kemik görebilirim ve elbet aklıma güzel bir fikir gelir
Bugün bunu yapacağım
Bu arada aklınızda herhangi bir konsept fikri(ve destekleyecek görsel) varsa bana iletebilirsiniz.
Eğer not almadıysam mutlaka değerlendiririm

Baktım "Dragon Bone, Boneyard" tarzı şeyleri not etmişim ve üzerine adam akılllı bir çalışma yapmamışım. Konumu buldum, "Kemikler"...
Önce mezarlık temasına bakındım ancak istediğim tarzda bir şey bulamadım.
En temizi FRP lerdeki yaratıkların hikayelerini(backstory) araştırayım bir şey bulurum dedim. Buldum da
Bu tarz bir görselle karşılaştığım için epey mutlu oldum. Çok fazla şey esinlenilebilir. Gölgelendirmeleri, kemiğin yapısı gibi şeyleri bu tarz görsellerden edinebilirsiniz.
Tek kaynağa bağlı kalmak yetersiz olacağından bu tarz görselleri araştırmaya devam ettim.
Gibi bir kaç görsel referans daha topladıktan sonra istediğim şeyi, bu bulduğum görsellerden öğreneceklerimle nasıl bağdaşlaştıracağımı bulmam gerekiyordu.
Konuyu ne kadar daraltmış olsam da yinede kafamda belirli bir şey canlanmıyor.
Bugünlük şöyle bir fikir geldi aklıma. Castlevania - Symphony of the Night oynayarak bir çok kemik görebilirim ve elbet aklıma güzel bir fikir gelir

Bugün bunu yapacağım

Bu arada aklınızda herhangi bir konsept fikri(ve destekleyecek görsel) varsa bana iletebilirsiniz.
Eğer not almadıysam mutlaka değerlendiririm

- Konular
- 1
- Online süresi
- 18m 53s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı