Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

#1 Konsept Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serialci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 352

serialci

Sonzluk ve ötesine!
Fahri Üye
TM Üye
Konular
85
Reaksiyon Skoru
279
Altın Konu
1
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
170
MmoLira
8
DevLira
0
Ticaret - 100%
2   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Uzun zamandır aklıma nasıl bir model yapacağım konusunda fikir gelmiyordu. Not defterime göz attım. Ben zaman zaman aklıma gelen fikirleri ufak bir not defterine yazarım unutmamak ve tekrar yapmamak için :)
Baktım "Dragon Bone, Boneyard" tarzı şeyleri not etmişim ve üzerine adam akılllı bir çalışma yapmamışım. Konumu buldum, "Kemikler"...
Önce mezarlık temasına bakındım ancak istediğim tarzda bir şey bulamadım.
En temizi FRP lerdeki yaratıkların hikayelerini(backstory) araştırayım bir şey bulurum dedim. Buldum da
tumblr_inline_oev5oe3scn1rkapbx_400.jpg

Bu tarz bir görselle karşılaştığım için epey mutlu oldum. Çok fazla şey esinlenilebilir. Gölgelendirmeleri, kemiğin yapısı gibi şeyleri bu tarz görsellerden edinebilirsiniz.

Tek kaynağa bağlı kalmak yetersiz olacağından bu tarz görselleri araştırmaya devam ettim.

images
images

images
images

Gibi bir kaç görsel referans daha topladıktan sonra istediğim şeyi, bu bulduğum görsellerden öğreneceklerimle nasıl bağdaşlaştıracağımı bulmam gerekiyordu.

Konuyu ne kadar daraltmış olsam da yinede kafamda belirli bir şey canlanmıyor.
Bugünlük şöyle bir fikir geldi aklıma. Castlevania - Symphony of the Night oynayarak bir çok kemik görebilirim ve elbet aklıma güzel bir fikir gelir :D
Bugün bunu yapacağım :)
latest

Bu arada aklınızda herhangi bir konsept fikri(ve destekleyecek görsel) varsa bana iletebilirsiniz.
Eğer not almadıysam mutlaka değerlendiririm :)

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri