Sistem çalışıyor savaş bittikten sonra savaşa tekrar girince sıfırlanıyor sorunsuz.
merak ettiğim bir şey var 15 kişiden sonra listede 2. sayfa otomatik mi oluşuyor yoksa sadece sistem ilk 15 imi gösteriyor mesala 50 50 savaş olsa liste taşacak mı 2. sayfamı oluşacak o kısmı anlamadım
birde savaşta köye ışınlanıp tekrar savaşa girdiğimizde skor sıfırlanıyor buna bi çare var mı ?
merak ettiğim bir şey var 15 kişiden sonra listede 2. sayfa otomatik mi oluşuyor yoksa sadece sistem ilk 15 imi gösteriyor mesala 50 50 savaş olsa liste taşacak mı 2. sayfamı oluşacak o kısmı anlamadım
birde savaşta köye ışınlanıp tekrar savaşa girdiğimizde skor sıfırlanıyor buna bi çare var mı ?
ilk 15 kişiyi gösteriyor 2. sayfa olmamakta ilk savaşa girince ilk girenleri 15 koyuyor kil alanlar üstte çıkıyor.Sistem çalışıyor savaş bittikten sonra savaşa tekrar girince sıfırlanıyor sorunsuz.
![]()
iyi demedin ya ustailk 15 kişiyi gösteriyor 2. sayfa olmamakta ilk savaşa girince ilk girenleri 15 koyuyor kil alanlar üstte çıkıyor.
millet 50 50 60 60 savaş atıyor herkesin gözükmesi lazım,şöyle bişey yapılamaz mı en çok ölen 15 kişi ve bu ölenler 3 defadan fazla ölenler olsa işte o zaman güzel olurŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)