xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Şifreli Beceri Mühürleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeadLyEscaPe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hocam ne mana bu sistem anlayamadım çözemedim yaşlı kadındakini kaldırdınmı ne anlamamı kaldı ki yaşlı kadındaki skilleri sıfırlayı kullanmak isteyen kullanması gereken insanlar olucak ne alaka bu sistem neyi engelliyor hic bi işeye yaradığı yok ne yaptıysam skıllerimi sıfırıladım 3 gün göya kitledi

Hocam ne mana bu sistem anlayamadım çözemedim yaşlı kadındakini kaldırdınmı ne anlamamı kaldı ki yaşlı kadındaki skilleri sıfırlayı kullanmak isteyen kullanması gereken insanlar olucak ne alaka bu sistem neyi engelliyor hic bi işeye yaradığı yok ne yaptıysam skıllerimi sıfırıladım 3 gün göya kitledi

Yaşlı Kadındakini sıfırlamasının sebebi questin tamamen yüzükten işlemesi. Hesap çalınmalarında şifre girilmeden beceri sıfırlanamaz. O bunu engelliyor. Yüzüğü kullandığında mantığını anlayacaksın zaten. Becerilerin için şifre oluşturuyosun ve şifre girilmeden beceri sıfırlanamıyor, olay bu. Beceri sıfırlamak isteyen yüzükten sıfırlıyor ve oradan mühürlüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri