zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

"Ligde istikrar yok"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 354

Cagataye95

Mer Ka Bah
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,415
Online süresi
2d 22h
Reaksiyon Skoru
1,542
Altın Konu
2
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
421
MmoLira
670
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Mustafa Denizli ligde istikrarlı bir tablonun olmadığını ve bunun da keyif verdiğini söyledi. Denizli, takımının dün sabah antrenmanı öncesinde basın mensupları ile yaptığı sohbet sırasında, şu açıklamaları yaptı:
Öyle bir lig ki her hafta her şey değişebiliyor. G.Saray, F.Bahçe puan kaybetti. Trabzon 2 haftadır kazanamıyor. İstikrarlı tablo yok. Daha önce 26. haftadan kastım, tablonun bu şekilde olabileceği yönündeydi. Bu durum 30 ve 32. haftada da olabilir.
Gökhan Zan ikinci iğnesini oldu. Cumaya kadar Almanya'da kalacak. Kendisini göndermemin bir amacı, hem bize, hem milli takıma yetişmesi içindi. Kendisi sağlıklı olduğu zaman milli takımda oynayabilen bir oyuncu.
Sivas'taki hava şartlarını takip ettiriyorum. Hergün bana rapor veriliyor. Orta Anadolu ve Sivas kar gösteriyor. Programız cuma günü netleşecek. Program değişebilir. Hava şartları beklediğimizden kötü olursa çarşamba günü Sivas'a gidebiliriz.
Türkiye'nin beklenmedik puan kayıpları olmuş olabilir. Bu yüzden İspanya maçları her şey demek değildir. İçeride ve dışarıda kazanabileceği maçlar mevcut.
Düşüncem yok, dileğim var. Hamburg'un, pılı pırtısını toplayıp gitmesi dileğim. G.Saray'ın eksiği çok ama bu maçlar eksiklikleri aratmayacak maçlar.
Fatih Terim ile İbrahim Toraman arasında bir sorun olduğunu sanmıyorum. Futbolcu hazırsa ve hoca yeterli görüyorsa, onu kadroya alır. Yine İbrahim Toraman'ı isterse, alabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri