- Konular
- 445
- Reaksiyon Skoru
- 236
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- 24
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Forum da gezerseniz, onlarca kişinin imzası yada profil resmi islamla ilgili birşeyler içeriyor.Ülke geneli müslüman olduğu için tanışma kısmında normalde belirtilmez. Ama burası tanışma alanı değilmi? Bizlerle tanışırken dini inancını belirtmesi, belki de inancı hakkında sohpet edeceği arkadaşlar edinmesi için gayet normal. Bidaha söylüyorum; burası tanışma alanı
---
Edit: Hoş geldin, sana da selamlar![]()
Ben zaten farkedersen ısrarla din farketmeksizin diyorum bunu belirterek söyledim ki böyle yorumlar gelmesin ama maalesef anlaşılmıyor
- Konular
- 16
- Online süresi
- 15h 20m
- Reaksiyon Skoru
- 115
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 1,044
- DevLira
- 0
"Forum da gezerseniz, onlarca kişinin imzası yada profil resmi islamla ilgili birşeyler içeriyor." derken, ayıklamaya kalkışsan forumda karşına çıkacak örneklerin fazlalığını söylemek istemiştim. Yani birisi "müslümanım" dediği zaman, hiç bir dikkat çekme gözetilmez çünkü ülke geneli müslüman. Sen şunu demek istiyorsun; dini farketmez, göstere göstere söylemek yanlış. Ben de diyorum ki "Sırf bu konuya yorum atmak için kaç ay sonra giriş yapacağına" forum dan hiç çıkma ve müslümanlara da aynı yorumu yap.Ben zaten farkedersen ısrarla din farketmeksizin diyorum bunu belirterek söyledim ki böyle yorumlar gelmesin ama maalesef anlaşılmıyor
Not: Müslüman karşıtı değilim, sadece azınlığın bu denli dikkat çekmesine ve buna yapılan eleştiriye karşıyım.
- Konular
- 445
- Reaksiyon Skoru
- 236
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- 24
- DevLira
- 0
"Forum da gezerseniz, onlarca kişinin imzası yada profil resmi islamla ilgili birşeyler içeriyor." derken, ayıklamaya kalkışsan forumda karşına çıkacak örneklerin fazlalığını söylemek istemiştim. Yani birisi "müslümanım" dediği zaman, hiç bir dikkat çekme gözetilmez çünkü ülke geneli müslüman. Sen şunu demek istiyorsun; dini farketmez, göstere göstere söylemek yanlış. Ben de diyorum ki "Sırf bu konuya yorum atmak için kaç ay sonra giriş yapacağına" forum dan hiç çıkma ve müslümanlara da aynı yorumu yap.
Not: Müslüman karşıtı değilim, sadece azınlığın bu denli dikkat çekmesine ve buna yapılan eleştiriye karşıyım.
canım kardeşim benim müslümanlarla da hristiyanlarla da bi problemim yok sadece arkadaş dikkatimi çekti forumda takılmıyorum zaten gördüm bunu bağıra bağıra belirtmesi saçma bence kendisi devam eder beni ilgilendirmez ben görüşümü sundum insan dinini içinde yaşamalı 14lük ergenler gibi ben müslümanım burda islam hükmeder veyahutta ben hristiyanım coolum gibi tavır sergiliyormuş gibi duruyor anlatabildim mi?

Ülke geneli müslüman olduğu için tanışma kısmında normalde belirtilmez. Ama burası tanışma alanı değilmi? Bizlerle tanışırken dini inancını belirtmesi, belki de inancı hakkında sohpet edeceği arkadaşlar edinmesi için gayet normal. Bidaha söylüyorum; burası tanışma alanı