Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bol dönüşümlü Güvenilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yldrmemre37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 250

yldrmemre37

Level 4
TM Üye
Konular
52
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
88
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamın Aleyküm Öncelikle şunu söylemek istiyorum bir çok firmayla çalıştım ve hiç birinden bişey çıkmadı istedigim hiç bişeyi yapamadım serverimde. Benim istedigim server files

Örnek verilmek gerekirse Mesela;
1 VEYA 5 Başlangıç
250 bitiş
Bol dönüşümlü
ve dönüşüm itemleri düşürülücek yani oyunumda pazar sistemi olsun istiyorum. millet düşürüp satsın yani npcde olmasın belirli malzemeler. 250ye kadar kasılmalık yerler ve dönüşümler olan files sunucu arıyorum. ilgilenen varsa yazabilir gün içninde alınır.

Selamın Aleyküm Öncelikle şunu söylemek istiyorum bir çok firmayla çalıştım ve hiç birinden bişey çıkmadı istedigim hiç bişeyi yapamadım serverimde. Benim istedigim server files

1 VEYA 5 Başlangıç
250 bitiş
Bol dönüşümlü
ve dönüşüm itemleri düşürülücek yani oyunumda pazar sistemi olsun istiyorum. millet düşürüp satsın yani npcde olmasın belirli malzemeler. 250ye kadar kasılmalık yerler ve dönüşümler olan files sunucu arıyorum. ilgilenen varsa yazabilir gün içninde alınır.
Merhaba,

İsteklerinizi karşılayabileceğimizi düşünüyoruz, siz de bizimle çalışmak isterseniz bir göz atmanızı tavsiye ederim.

https://forum.turkmmo.com/konu/3624...uklarda-yasayin-100-destek-ve-guvenin-adresi/

1 VEYA 5 Başlangıç
250 bitiş
Bol dönüşümlü
merhaba isteklerinizi karşılıyabiliriz www.oyunsunuculari.net bekleriz efendim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri