Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Kilitli
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,Selamın Aleyküm Öncelikle şunu söylemek istiyorum bir çok firmayla çalıştım ve hiç birinden bişey çıkmadı istedigim hiç bişeyi yapamadım serverimde. Benim istedigim server files
Örnek verilmek gerekirse Mesela;
1 VEYA 5 Başlangıç
250 bitiş
Bol dönüşümlü
ve dönüşüm itemleri düşürülücek yani oyunumda pazar sistemi olsun istiyorum. millet düşürüp satsın yani npcde olmasın belirli malzemeler. 250ye kadar kasılmalık yerler ve dönüşümler olan files sunucu arıyorum. ilgilenen varsa yazabilir gün içninde alınır.
merhaba isteklerinizi karşılıyabiliriz www.oyunsunuculari.net bekleriz efendimSelamın Aleyküm Öncelikle şunu söylemek istiyorum bir çok firmayla çalıştım ve hiç birinden bişey çıkmadı istedigim hiç bişeyi yapamadım serverimde. Benim istedigim server files
Örnek verilmek gerekirse Mesela;
1 VEYA 5 Başlangıç
250 bitiş
Bol dönüşümlü
ve dönüşüm itemleri düşürülücek yani oyunumda pazar sistemi olsun istiyorum. millet düşürüp satsın yani npcde olmasın belirli malzemeler. 250ye kadar kasılmalık yerler ve dönüşümler olan files sunucu arıyorum. ilgilenen varsa yazabilir gün içninde alınır.