HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Animasyonları lolden sökmek sıkıntı değilde o animasyonları gr2 dosyası olarka uyarlamak sıkıntı onunla ugrasıyorum onu becerirsem gerisi kolay
Kule veya Nemere tarzı kat atlamalı bir sistem düşündüm bende animasyonları oyuna uyarlıyabilirsek yeni bir map tasarlanıp gruplu moplar mesela jinx ve katarinalı bir grup ilk katta vs en sona katta ise baronu koyabiliriz dediğim gibi güzel şeyler çıkar ama emek ister baya
Animasyonları lolden sökmek sıkıntı değilde o animasyonları gr2 dosyası olarka uyarlamak sıkıntı onunla ugrasıyorum onu becerirsem gerisi kolay
Başarılar dilerim takipte olacağım şuanda PC yok elimde en kısa zamanda bende uğraşmaya başlıycam hayırlı forumlar

Modellerin animasyonlarını ayarlayabilirseniz geçenlerde gelen star guardian tarzı modu gibi bir dungeon yapıp paylaşabilirim metin2 için değişiklik olur
Efsane Olur Kardeşim Yaparsan Tadından Yenmez Üzerinde Çalış Derim Boss Olsunlar.Animasyonları sökmeye çalışıyorum becerebilirsem boss olarak ayarlıcam mesela nasusu boss olarak düşün canı belli bi seviyeye geldiginde ulti felan açıcak :d
Modellerin animasyonlarını ayarlayabilirseniz geçenlerde gelen star guardian tarzı modu gibi bir dungeon yapıp paylaşabilirim metin2 için değişiklik olur
Başarılar dilerim takipte olacağım şuanda PC yok elimde en kısa zamanda bende uğraşmaya başlıycam hayırlı forumlar![]()
Efsane Olur Kardeşim Yaparsan Tadından Yenmez Üzerinde Çalış Derim Boss Olsunlar.
didiklemeye devam edeceğim becerirsem yeni konu açarım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)