mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Serverlarınız İçin Kaydolma Programı!! 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan necaticeza45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

İncelemedim fakat açık kaynak koduna MySQL şifresi yazılıyormu debug ihtimali var açan arkadaşlarım var , Türkçe karakter kontrolü ve cache doğrulaması gerekli olabilir bot engeli için daha da geliştirilebilir.
Hiç merak etmeyiniz :) MySQL şifresi içerisine yazılıyor fakat geliştirilmesi tamamen size kaldı :) Açık kaynak kodları içerisinde mevcut.
Programınızın Decompile edilmesini önlemek için belli başlı yazılımlar mevcut. Araştırabilirsiniz..
Ama şunuda belirtmek isterimki %100 garantili bir şekilde bunu önleyemezsiniz. Benimde bildiğim birkaç yöntem var tabii ki ;

1- Kafa karıştırma/perdeleme (obfuscation):

Şifreleme içinse codewall öneriyorum :

Başka bir sorunuz varmıydı ? Lütfen çekinmeyiniz :)

Hiç merak etmeyiniz :) MySQL şifresi içerisine yazılıyor fakat geliştirilmesi tamamen size kaldı :) Açık kaynak kodları içerisinde mevcut.
Programınızın Decompile edilmesini önlemek için belli başlı yazılımlar mevcut. Araştırabilirsiniz..
Ama şunuda belirtmek isterimki %100 garantili bir şekilde bunu önleyemezsiniz. Benimde bildiğim birkaç yöntem var tabii ki ;

Başka bir sorunuz varmıydı ? Lütfen çekinmeyiniz :)
C# çok fazla uğraştım %100 sıkıntısız için girdiğin veriyi sitedeki kaydola yönlendirirsen daha mantıklı olur yinede tercih meselesi teşekkürler yinede :)

Öncelikle Buradan Herkese Selamın Aleyküm,
Birkaç yerde gördüğüm kadarıyla sadece GM programlarında görebileceğiniz birşey bu. Ve bu bana çok saçma geliyor.

Niye İsteyen Herkesin Serverlarına Özel Kayıt Olma Programı olmasın ? Bende oturdum pc'min başına ve kodladım :)

İlkönce gereken yerleri doldurmazsanız verdiği o hatalara bir göz atalım ;

• Kullanıcı Adı Girme Zorunluluğu
  • Şifre ve şifre tekrarı zorunluluğu
  • Email Girme Zorunluluğu
  • Karakter Sıfırlama Kodu Belirleme Zorunluluğu
Vardır.​

1)

2)

3)

4)

Program Nasıl Çalışıyor (Metin2 Register Programm How it work?)

Open Source Code(Açık Kaynak Kodları)

Bir Teşekkür Yeterli..

VirüsTotal :

Rainos kardeşimizin dediği gibi decompile edilmesini engellemek için şu işlemleride uygulayın

4 tane textboxa ayrı ayrı messagbox girdireceğine 1 tane ifle yapsaydınya :d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri