Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Rixus2 Saltanat Tipi Files {Hort Dikkat}

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dj Dikkat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kullanma dostum sana silah zoruyla illa kullan diyen yok bilmişlik yapip felan filan yok deme lycanin skilleride çalişiyor eşya gitmesine sadece hepsine lycan girmişler o kalkacak metinler Kıtmirin bu konuyla alakai bir fixi vardi onu uygula geç

:D :D Güldürdün daha az açık söyledim oyuna gelip do_time_kastamonuluaffetsiker yaz bak neler olacak bilmedigin etmedigin filesi kopyala yapıştır yaparak boş konuşma hadi yaylan bakalım

Yakışıklı Bu Lafı Söylediğin Birşey Bilmedigini Açıkça Gösteriyor O Dediğin Açıklı filesle bu files bir değil bu rixusun ilk hali öğren ondan sonra gel yanıma birşey bildiginiz yok ortalıklarda geziniyorsunuz ama dur bakem ne zaman türeyeceksiniz.
:D :D Güldürdün daha az açık söyledim oyuna gelip do_time_kastamonuluaffetsiker yaz bak neler olacak bilmedigin etmedigin filesi kopyala yapıştır yaparak boş konuşma hadi yaylan bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri