InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Metin2 Editor - mob_drop_item.txt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fmdogancan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ne düşünüyorsunuz ?

• Gerçekten ihtiyacımız vardı reis bitmesini dört gözle bekliyoruz

Oy: 3 50.0%
  • Daha iyi olabilir başkan yaparsın sen

Oy: 1 16.7%
  • İyi iyi, tuttum bunu

• Eh fena değil moruk işte

Oy: 0 0.0%
  • Vasat

Oy: 0 0.0%
  • Bune b**tan bir program

• Kullanılan toplam oy
    6

fmdogancan

Level 1
Üye
Konular
11
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 8 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
35
MmoLira
16
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Eveet arkadaşlar, üniversiteydi o buydu derken Metin2'ye adam akıllı vakit ayıramıyordum. Şimdi de öyle aman aman ayıramıyorum, şu dosyaların bir düzenleme editörüne ihtiyacı olduğunun farkındayım bende sizler gibi. Örneğin mob_drop_item cidden çok vakit alıyor.

Bu tür metin2 dosyalarını kolayca düzenlenip sorunsuz bir şekilde kaydedebileceğimiz bir program bütünü üzerinde çalışıyorum. Şuan demo olarak mob_drop_item var o da henüz bitmedi zaten.

Kısa bir ekran kaydı aldım, youtube'dan izleyebilir, oraya da buraya da yorum atabilirsiniz.

Video'ya açıklama girmiştim ama yine de daha geniş şekilde belirteyim;

Program tamamlandığında yapabileceklerinizi listelemek gerekirse;
  • Alt listedeki tüm dosyaları düzenleyip/değiştirebilme
    • blend.txt
    • common_drop_item.txt
    • cube.txt
    • dragon_soul_table.txt
    • drop_item_group.txt
    • etc_drop_item.txt
    • fishing.txt
    • group.txt
    • group_group.txt
    • mob_drop_item.txt
    • skill_power.txt
    • special_item_group.txt
  • item_proto ve mob_proto dosyalarını XML'e çevirmeden düzenleyip/değiştirebilme
Dipnot: Tüm dosya yapıları Token ve Lex yöntemleriyle ayrıştırılıp Abstract Syntax Tree (AST) üzerinden yazımları kontrol edilmiştir. Yani artık düzenlediğiniz dosyaları sunucunuza attıp reboot attıktan sonra herhangi bir hata ile karşılaşmayacaksınız. Files sürümü: 40k üzerinden çalışmaktayım.

Sizden istediklerim;
  • Düşündüğünüz eksiklikler
  • Şu şöyle olsa daha iyi olurdu dedikleriniz.
  • Diğer şeyler

[#Güncellemeler]
30.12.17 - 22:~ civarı
mob_drop_item.txt bitmiştir. İndirme linkini yılbaşından sonra vereceğim. Şimdiki hali aşağıdaki videodadır.

Son düzenleme:
Eveet arkadaşlar, üniversiteydi o buydu derken Metin2'ye adam akıllı vakit ayıramıyordum. Şimdi de öyle aman aman ayıramıyorum, şu dosyaların bir düzenleme editörüne ihtiyacı olduğunun farkındayım bende sizler gibi. Örneğin mob_drop_item cidden çok vakit alıyor.

Bu tür metin2 dosyalarını kolayca düzenlenip sorunsuz bir şekilde kaydedebileceğimiz bir program bütünü üzerinde çalışıyorum. Şuan demo olarak mob_drop_item var o da henüz bitmedi zaten.

Kısa bir ekran kaydı aldım, youtube'dan izleyebilir, oraya da buraya da yorum atabilirsiniz.

Video'ya açıklama girmiştim ama yine de daha geniş şekilde belirteyim;

Program tamamlandığında yapabileceklerinizi listelemek gerekirse;
  • Alt listedeki tüm dosyaları düzenleyip/değiştirebilme
    • blend.txt
    • common_drop_item.txt
    • cube.txt
    • dragon_soul_table.txt
    • drop_item_group.txt
    • etc_drop_item.txt
    • fishing.txt
    • group.txt
    • group_group.txt
    • mob_drop_item.txt
    • skill_power.txt
    • special_item_group.txt
  • item_proto ve mob_proto dosyalarını XML'e çevirmeden düzenleyip/değiştirebilme
Dipnot: Tüm dosya yapıları Token ve Lex yöntemleriyle ayrıştırılıp Abstract Syntax Tree (AST) üzerinden yazımları kontrol edilmiştir. Yani artık düzenlediğiniz dosyaları sunucunuza attıp reboot attıktan sonra herhangi bir hata ile karşılaşmayacaksınız. Files sürümü: 40k üzerinden çalışmaktayım.

Sizden istediklerim;
  • Düşündüğünüz eksiklikler
  • Şu şöyle olsa daha iyi olurdu dedikleriniz.
  • Diğer şeyler

[#Güncellemeler]
30.12.17 - 22:~ civarı
mob_drop_item.txt bitmiştir. İndirme linkini yılbaşından sonra vereceğim. Şimdiki hali aşağıdaki videodadır.

Elinize sağlık gayet güzel düşünmüşsünüz. Benimde bir önerim olacak . Aynı şekilde oyun dosyalarında sql kullanmayan arkadaşlar için txt editleyen bir program geliştirilebilir diye düşünüyorum. item_protodan ziyade mob_proto için elbette. Official sunucudaki proto ile biliyorsunuzki kullandığımız proto arasında dağlar kadar fark var . Ne kadar marty sama bir kısmına kadar protoyu güncellemiş olsada bizzat tüm özellikleriyle kullanamıyoruz . TR den aldığımız moblar bu sebepten sıkıntı çıkartıyor biz farkında olmasak bile . Bunun önüne bir program yazılarak geçilebileceğini düşünüyorum.

elinize sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri