Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Rankımı almakla tehdit ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buyukweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 703
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

https://forum.turkmmo.com/konu/3611...super-moderator-serefine/page-4#post-19968881

Şu konuyu açan bir süper moderatör bana başka bir mod mesaj gönderiyor kapatalım mı diye?

Bunu soruyor musun bir de diyorum ardından konuya "salakça" diyorum ve sonuç ne mi?

@DarkKnights isimli yönetici benim salakça lafımdan dolayı beni banlıyor 1 hafta ve konuyu kapatmaya tenezzül etmiyor.

Şimdiye kadar hakkımda açılan şikayetler olsun her yerde bana zarar vermeye çalışıp beni haksız çıkarmaya çalışıyor ki geçmişte gerçekten saçma sapan onayladığı şikayet konularım mevcut bende bunlara tepki gösteriyorum ben gösterdikçe kinleniyor anlaşılan.

Şimdi öncelikle sen turkmmo forumunda benim firmamın hiç bir şeyinin paylaşılmasına izin veremez/vesile olamazsın uyarmama rağmen konuyu kapatıp beni banlamış olsaydın bir nebze anlardım ama sen gidip sadece beni banlayıp saf dışı bırakıyorsun konudan bu en hafif tabiri ile ayıptır zira o konu sonuçlanmamıştı henüz.

@CrazyAlkan @lanetadam @admin vb. hiç bir yönetici ile problem yaşamıyorken neden seninle yaşıyorum?

Bunu benim kadar seninde düşünmen lazım eğer bana karşı adil olamıyorsan ki bu net benim her konumdan uzak durursun ve diğer yöneticiler değerlendirir. Benimle muhattap olmak zorunda değilsin bende senin dışında ki diğer yöneticilerle muhattap olmak istiyorum ve admine bunu defalarca söyledim konu her ne olursa olsun benimle ilgiliyse adaletli olamıyorsun o halde dahil olma eğer yaptığım ağır bir hakaret veya çok yanlış bir hareket olsaydı banım açılmazdı değil mi?

Ve ayrıca yöneticiler hata yaparken problem yok sürekli biz yaptırıma mağruz kalıyoruz.

Yıllardır ranklı bir şekilde buradayım, yıllardır reklam veriyorum ve sorunlarımız olduğunda bir şekilde çözüldü hep ancak seninle yaşadığımız hiç bir sorunu seninle çözemiyoruz mesajlarıma cevap vermiyorsun dahi mantıklı açıklaman olmuyor ancak diğer adminlerle çözüyorum sorunlarımı.

Şimdi soruyorum acaba sorun kimde?

İlginiz için teşekkürler, cevap verilirse her şey halledilir ben ban konusunu yanlış anladım mesaja da bakmadım çünkü o konuya salakça yazıp banlandım sonra ban açılınca baktım ki konu hala duruyor bayağı sinirlendim.

Bunu yapan da bir süpermoderatör bir de bunun şerefine yapılmış.

Peki bit yavrusu diyerek hakaret etmiş oluyorum ya firmamın dosyalarını + filesini paylaşan bu kişiye uygulanacak yaptırımı lanetadamla mı konuşacağım?

Yoksa ben bityavrusu diyip ban yerken bu kişinin konusun kapanıp linkler editlendi indirenlerin yüzlercesi indirdi ve hiç bir şey olmamış gibi devam mı edecek?

Muhattabım kim bu konuda?

Development bölümünden sorumlu kişiler ben, qecekondu06 ve DN Angel adminler bu konu hakkında da bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Özel mesaj atarsanız ben size gerekli açıklamayı yaparım konuyu yanlış anlayarak açıp hatanızdan dolayı özür dilediğiniz ve sorun kalmadığı için kapatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri