Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Rankımı almakla tehdit ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buyukweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 703
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

https://forum.turkmmo.com/konu/3611...super-moderator-serefine/page-4#post-19968881

Şu konuyu açan bir süper moderatör bana başka bir mod mesaj gönderiyor kapatalım mı diye?

Bunu soruyor musun bir de diyorum ardından konuya "salakça" diyorum ve sonuç ne mi?

@DarkKnights isimli yönetici benim salakça lafımdan dolayı beni banlıyor 1 hafta ve konuyu kapatmaya tenezzül etmiyor.

Şimdiye kadar hakkımda açılan şikayetler olsun her yerde bana zarar vermeye çalışıp beni haksız çıkarmaya çalışıyor ki geçmişte gerçekten saçma sapan onayladığı şikayet konularım mevcut bende bunlara tepki gösteriyorum ben gösterdikçe kinleniyor anlaşılan.

Şimdi öncelikle sen turkmmo forumunda benim firmamın hiç bir şeyinin paylaşılmasına izin veremez/vesile olamazsın uyarmama rağmen konuyu kapatıp beni banlamış olsaydın bir nebze anlardım ama sen gidip sadece beni banlayıp saf dışı bırakıyorsun konudan bu en hafif tabiri ile ayıptır zira o konu sonuçlanmamıştı henüz.

@CrazyAlkan @lanetadam @admin vb. hiç bir yönetici ile problem yaşamıyorken neden seninle yaşıyorum?

Bunu benim kadar seninde düşünmen lazım eğer bana karşı adil olamıyorsan ki bu net benim her konumdan uzak durursun ve diğer yöneticiler değerlendirir. Benimle muhattap olmak zorunda değilsin bende senin dışında ki diğer yöneticilerle muhattap olmak istiyorum ve admine bunu defalarca söyledim konu her ne olursa olsun benimle ilgiliyse adaletli olamıyorsun o halde dahil olma eğer yaptığım ağır bir hakaret veya çok yanlış bir hareket olsaydı banım açılmazdı değil mi?

Ve ayrıca yöneticiler hata yaparken problem yok sürekli biz yaptırıma mağruz kalıyoruz.

Yıllardır ranklı bir şekilde buradayım, yıllardır reklam veriyorum ve sorunlarımız olduğunda bir şekilde çözüldü hep ancak seninle yaşadığımız hiç bir sorunu seninle çözemiyoruz mesajlarıma cevap vermiyorsun dahi mantıklı açıklaman olmuyor ancak diğer adminlerle çözüyorum sorunlarımı.

Şimdi soruyorum acaba sorun kimde?

Ben o konuyu bugün siz mesaj yazınca gördüm ban yeme sebebinize gelince 4 defa uyarı almışsınız bunları da konu linkleri ile beraber resimli bir şekilde gösteriyorum

Forumda yeni sisteme geçildikten sonra aldığınız tüm uyarılar; http://prntscr.com/hs3ee4

Sondan başa doğru ilk uyarı aldığınız konu;

http://prntscr.com/hs3ero

Ban yediğiniz konuda ceza almanıza sebep olan mesaj;

http://prntscr.com/hs3f1w

Aldığınız cezanın sebebiyle ilgili gelen özel mesaj;

http://prntscr.com/hs3g98

Önce hangi konudan ban yediğinizi bilip sonra tartışmaya açarsanız daha mantıklı olurAçtığınız konu paylaşılan script konunuz ile ilgili olduğu için Cuma günü aldığınız cezaya ait ekran görüntülerini paylaştım istiyorsanız diğerlerinin ekran görüntülerinide paylaşabilirim. Tehdit kısmına gelince siz forumda şikayet konularında olsun normal konularda olsun üyelere hakaret eden ve forumda hizmet veren bir firmasınız. Foruma üye olan herkes kurallara uymak zorunda hakaret edip ceza alıyorsunuz ceza sebebi özel mesaj yoluyla otomatik olarak size geliyor siz buna rağmen o konudaki ''salakça'' kelimesinden dolayı ban attığımı ve size karşı kin duyduğum gibi saçma sebeplerle iftira atıyorsunuz. Forumun bir üyesisiniz, forumda satış yapan bir firmasınız kurallarada uymak zorundasınız. Sürekli üyelere hakaret ederseniz ve bizde bu konuda size gerekli uyarı ya da yaptırımı uygulamazsak üyeler bundan rahatsız olur diğer firmalarda aynı şekilde hakaret etmeye başlarlar forumun düzeni bozulur bu yüzden bu konuyu @lanetadam ile de konuştum karar olarak tekrar aynı hakaret mesajlarına devam etmeniz durumunda rankınızın alınacağı konusunda uyarı yapılmasına karar verdik. Ceza süreniz bitince ben özel mesaj ile zaten size bu kararı bildircektim. Siz konu altından saldırgan bir tutumla ''rezilsiniz'' gibi bir cümleyle mesaj yazınca bende konu altından uyardım yani ortada abarttığınız gibi ne bir haksız ban ne de bir tehdit var

Ben o konuyu bugün siz mesaj yazınca gördüm ban yeme sebebinize gelince 4 defa uyarı almışsınız bunları da konu linkleri ile beraber resimli bir şekilde gösteriyorum

Forumda yeni sisteme geçildikten sonra aldığınız tüm uyarılar; http://prntscr.com/hs3ee4

Sondan başa doğru ilk uyarı aldığınız konu;

http://prntscr.com/hs3ero

Ban yediğiniz konuda ceza almanıza sebep olan mesaj;

http://prntscr.com/hs3f1w

Aldığınız cezanın sebebiyle ilgili gelen özel mesaj;

http://prntscr.com/hs3g98

Önce hangi konudan ban yediğinizi bilip sonra tartışmaya açarsanız daha mantıklı olurAçtığınız konu paylaşılan script konunuz ile ilgili olduğu için Cuma günü aldığınız cezaya ait ekran görüntülerini paylaştım istiyorsanız diğerlerinin ekran görüntülerinide paylaşabilirim. Tehdit kısmına gelince siz forumda şikayet konularında olsun normal konularda olsun üyelere hakaret eden ve forumda hizmet veren bir firmasınız. Foruma üye olan herkes kurallara uymak zorunda hakaret edip ceza alıyorsunuz ceza sebebi özel mesaj yoluyla otomatik olarak size geliyor siz buna rağmen o konudaki ''salakça'' kelimesinden dolayı ban attığımı ve size karşı kin duyduğum gibi saçma sebeplerle iftira atıyorsunuz. Forumun bir üyesisiniz, forumda satış yapan bir firmasınız kurallarada uymak zorundasınız. Sürekli üyelere hakaret ederseniz ve bizde bu konuda size gerekli uyarı ya da yaptırımı uygulamazsak üyeler bundan rahatsız olur diğer firmalarda aynı şekilde hakaret etmeye başlarlar forumun düzeni bozulur bu yüzden bu konuyu @lanetadam ile de konuştum karar olarak tekrar aynı hakaret mesajlarına devam etmeniz durumunda rankınızın alınacağı konusunda uyarı yapılmasına karar verdik. Ceza süreniz bitince ben özel mesaj ile zaten size bu kararı bildircektim. Siz konu altından saldırgan bir tutumla ''rezilsiniz'' gibi bir cümleyle mesaj yazınca bende konu altından uyardım yani ortada abarttığınız gibi ne bir haksız ban ne de bir tehdit var

Dikkat etmediğim için benim hatam, özür dilerim o halde o konuya gelelim;

Bit yavrusu kavramı hakaret olarak alabilirsiniz anlıyorum ban sebebi gerektirecek bir şey mi onu anlamıyorum?

Kişinin yaptığı hareket yeterince absürd ve bu forumda o şekilde absürd binlerce kişi var çünkü yaşları küçük ve artık biz bu tür absürdlüklere karşı sabırlı olamıyoruz 2011 den beri bu forumdayım ve absürd, saçma yorumlara gerçekten sabrım tükendi artık bu şekilde kendimi rahatlatıyorum.

Rank almaymış vs imiş bunları bana yaptınız benim rankım gitti üyeliğim gitti diyelim peki bu üyelere ne gibi yaptırımlar gelecek? Noting... En fazla mesajları silinir kurumsal kimliğimiz gereği gene biz zarar görürüz keyifte tercihte sizin.

Dikkat etmediğim için benim hatam, özür dilerim o halde o konuya gelelim;

Bit yavrusu kavramı hakaret olarak alabilirsiniz anlıyorum ban sebebi gerektirecek bir şey mi onu anlamıyorum?

Kişinin yaptığı hareket yeterince absürd ve bu forumda o şekilde absürd binlerce kişi var çünkü yaşları küçük ve artık biz bu tür absürdlüklere karşı sabırlı olamıyoruz 2011 den beri bu forumdayım ve absürd, saçma yorumlara gerçekten sabrım tükendi artık bu şekilde kendimi rahatlatıyorum.

Rank almaymış vs imiş bunları bana yaptınız benim rankım gitti üyeliğim gitti diyelim peki bu üyelere ne gibi yaptırımlar gelecek? Noting... En fazla mesajları silinir kurumsal kimliğimiz gereği gene biz zarar görürüz keyifte tercihte sizin.

Bit yavurusu diyerek kişinin ailevi değerlerine hakaret etmiş olmuyor musunuz? Üyelerle ilgili yaptırım konusunu da yine @lanetadam ile konuşabilir öneriniz varsa da iletebilirsiniz. Burda siz zarar gördüğünüz kadar bizde zarar görüyoruz sürekli size karşı art niyetli olduğumu kin beslediğimi söyleyip iftira atıyorsunuz öyle bir şey olsaydı ben o konuda sizin mesajını sildikten sonra o üyenin mesajını silmeyip hiçbir açıklama da yapmazdım ama orda bahsettiğiniz firma ile sizin farklı firmalar olduğunuzu kişiye açıkladım daha fazla yazmaması gerektiği konusunda da uyardım. Bir şey hakkında tartışmak ya da hakkınızı aramak için konu açmadan önce kendinizden yeterince emin olup konu açarsanız bu tür yanlış anlaşılmalar olmaz. Sizin bu tavrınızdan sonra ben bile attığım bandan emin olmak için script konusundaki tüm mesajları inceledim o konuda da mı ceza verdim diye

Bit yavurusu diyerek kişinin ailevi değerlerine hakaret etmiş olmuyor musunuz? Üyelerle ilgili yaptırım konusunu da yine @lanetadam ile konuşabilir öneriniz varsa da iletebilirsiniz. Burda siz zarar gördüğünüz kadar bizde zarar görüyoruz sürekli size karşı art niyetli olduğumu kin beslediğimi söyleyip iftira atıyorsunuz öyle bir şey olsaydı ben o konuda sizin mesajını sildikten sonra o üyenin mesajını silmeyip hiçbir açıklama da yapmazdım ama orda bahsettiğiniz firma ile sizin farklı firmalar olduğunuzu kişiye açıkladım daha fazla yazmaması gerektiği konusunda da uyardım. Bir şey hakkında tartışmak ya da hakkınızı aramak için konu açmadan önce kendinizden yeterince emin olup konu açarsanız bu tür yanlış anlaşılmalar olmaz. Sizin bu tavrınızdan sonra ben bile attığım bandan emin olmak için script konusundaki tüm mesajları inceledim o konuda da mı ceza verdim diye

İlginiz için teşekkürler, cevap verilirse her şey halledilir ben ban konusunu yanlış anladım mesaja da bakmadım çünkü o konuya salakça yazıp banlandım sonra ban açılınca baktım ki konu hala duruyor bayağı sinirlendim.

Bunu yapan da bir süpermoderatör bir de bunun şerefine yapılmış.

Peki bit yavrusu diyerek hakaret etmiş oluyorum ya firmamın dosyalarını + filesini paylaşan bu kişiye uygulanacak yaptırımı lanetadamla mı konuşacağım?

Yoksa ben bityavrusu diyip ban yerken bu kişinin konusun kapanıp linkler editlendi indirenlerin yüzlercesi indirdi ve hiç bir şey olmamış gibi devam mı edecek?

Muhattabım kim bu konuda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri