HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar edit packimin yeni versiyonu ile karşınızdayım. Bu versiyonda skiller üstünde değişikliker yaptım herzamanki gibi görselleri koyayım ilginizi çekerse konuyu okursunuz...
Görseller hakkında ufak not;
-Shamanda sol elindeki yüksek saldırı sağ elindeki ejderha yardımı, direk skill sıfırlayarak çektiğim için öbürünün etkisi silinmemiş...
İlginizi çektiyse anlatımımı yapayım.
Maddeler halinde yaptığım deiğiklikleri sıralıyım.
->Başlangıç halleri versiyon birdeki gibi siyah.
->Bazı silahları editledim hepsini sıralamaya gerek yok çanlar dışında neredeyse hepsini editledim.
->Tıklama animasyonunu değiştirdim.
->Savaşçı skillerinde hepsini değiştirdim en önemlisi öfkeye loop ekledim (skill basıldıktan sonra bir döngü efekti yani gb gibi hava kılıcı gibi bu packi kullanırsanız öfke basan kişilerde bi aura olacak ve kişide öfke açık olduğu belli olacak görselde mevcut zaten umarım anlatabilmişimdir.)
->GB yede çemberin dısında bi aura ekledim.
->Sura skillerinde hepsini değiştirdim denilebilir; görselde mevcut zaten çoğu.
->şamanın hız skiline aura ekledim.(sadece yürürken çıkıyor durma esnasında çıkmıyor.)
->kutsama yansıtma felan hepsini değiştirdim.
Bunlar yaptığım değişikliklerden aklımda kalanlar arkadaşlar o kadar editleme yaptımki hatırlayamıyorum indirip denrsiniz artık...
Kullanmak için yapmanız gereken rardan çıkartın metin2 pack klasörüne atın ve autopack torrent felan açmadan oyuna girin bu kadar
Bu konuya nasıl yaptığımın anlatımını hazırlamadım arkadaşlar bir hayli karışık olduğundan finallerde yaklaşıyor çok istek olursa finallerden sonra bi video hazırlarım...
Görseller hakkında ufak not;
-Shamanda sol elindeki yüksek saldırı sağ elindeki ejderha yardımı, direk skill sıfırlayarak çektiğim için öbürünün etkisi silinmemiş...
İlginizi çektiyse anlatımımı yapayım.
Maddeler halinde yaptığım deiğiklikleri sıralıyım.
->Başlangıç halleri versiyon birdeki gibi siyah.
->Bazı silahları editledim hepsini sıralamaya gerek yok çanlar dışında neredeyse hepsini editledim.
->Tıklama animasyonunu değiştirdim.
->Savaşçı skillerinde hepsini değiştirdim en önemlisi öfkeye loop ekledim (skill basıldıktan sonra bir döngü efekti yani gb gibi hava kılıcı gibi bu packi kullanırsanız öfke basan kişilerde bi aura olacak ve kişide öfke açık olduğu belli olacak görselde mevcut zaten umarım anlatabilmişimdir.)
->GB yede çemberin dısında bi aura ekledim.
->Sura skillerinde hepsini değiştirdim denilebilir; görselde mevcut zaten çoğu.
->şamanın hız skiline aura ekledim.(sadece yürürken çıkıyor durma esnasında çıkmıyor.)
->kutsama yansıtma felan hepsini değiştirdim.
Bunlar yaptığım değişikliklerden aklımda kalanlar arkadaşlar o kadar editleme yaptımki hatırlayamıyorum indirip denrsiniz artık...
Kullanmak için yapmanız gereken rardan çıkartın metin2 pack klasörüne atın ve autopack torrent felan açmadan oyuna girin bu kadar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu konuya nasıl yaptığımın anlatımını hazırlamadım arkadaşlar bir hayli karışık olduğundan finallerde yaklaşıyor çok istek olursa finallerden sonra bi video hazırlarım...
Son düzenleme:
Eline Sağlık Güzel Olmuş Finalerinden Sonra Videonu Beklerim Güzel Calışmalar Yapıyorsun Tavsiye Sana Shaiya Diye bi oyundan Skill Effekleri Ve yürüs Modları Felan Ala Bilirsin Metin2 uyarlaarsan Dadından Yenmez
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)