Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yüklü bir yatırım düşünüyorum seneler sonra piyasaya dönmemin şerefine bomba gibi bir server düşünüyorum nasıldır sizce bu bir danışayım dedim dostlarıma
Teşekkürler iyi forumlar
Teşekkürler iyi forumlar
Kısaca söylemek gerekirse panel NAVİCAT,PUTTY,FİLEZİLLA gibi serveri düzenleyeceğin programları tamamen ortadan kaldırıp bu programlarda uğraştığın süreyi 10/1 oranına düşürüyor. 3 günlük iş 2 saatte ya da 1 haftalık toplam iş 3 günde hallediliyor artı olarak hata yapma şansın neredeyse 0 oluyor bu panel sayesinde şahsi anlamda ben kullanıyorum mükemmel ötesi bir sistem belirttikleri gibi türkiyede ve dünyada tek bir sistem
oyunum yaklaşık 35 gündür %100 uptime süresi ile açık üstüne ben 1750 tllik ilk girişli full paket kullanıyorum parasını %1000 hakediyor diyebilirim çok memnunum çoğu özelliği resmi sunucuya gelmeden getirdik buda bizim için farklılık yarattıİstenilen parayı %100 hak ediyor diyebilir misin peki ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)