InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Abramovich'in son kurbanı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Rna]MajeziK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 342

[Rna]MajeziK

Level 9
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
13 Mar 2009
Konular
837
Mesajlar
4,900
Reaksiyon Skoru
716
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
210
MmoLira
-5
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Abramovich'in son kurbanı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin patronu Roman Abramovich'in son gözdesinin Barcelona'nın Brezilyalı Dani Alves olduğu iddia edildi.Dani Alves'in Sevilla'da oynadığı dönemde, Sevilla başkanı Del Nido'ya 25 milyon euro transfer teklifi yapan Roman Abramovich, Del Nido engeline takılmış ve Brezilyalı oyuncuyu transfer edememişti.
İki sene sonra, Chelsea'nin sağ kanadına Dani Alves'i yeniden transfer etme girişimlerinde bulunan Abramovich'in bu kez önünde daha büyük bir engel bulunuyor. Israrla istediği Brezilyalı yıldızın Barcelona ile yaptığı sözleşmede, takımdan ayrılması durumunda 90 milyon euro gibi büyük miktar tazminat ödemesi gerekiyor.
Krizden etkilenmeyen Rus milyarderin, rüya takımına katmak için Dani Alves'e 90 milyon euroyu gözden çıkarıp çıkarmayacağı ise merak konusu.
Dani Alves, 2008'in Haziran ayında Barcelona'ya 29 milyon euro gibi yüksek bir maliyetle transfer olmuştu. Alves, şu anda dünyanın en pahalı sağı beki konumunda yer alıyor. 2006 senesinden bu yana Brezilya Milli Takım formasını 19 kez giyen yıldız futbolcunun 1 golü bulunuyor.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst