HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yorumun saçma değil mi? Zaten bunu açacaklar 40K 'ya yükseltip açar. 1k,19k,29k Olsa bile bunu 40k'ya yükseltmeden kullanacak kimse yoktur diye düşünüyorum.
Src varmı, Bilmem ne varmı, Şu varmı, Bu varmı, Bug varmı diye bile yazanlar var ne boş konuşuyorsun burda ?
Şu zamana kadar "açık kaynak" kodları yokken gayet tüm buglar kapatılabiliyordu, bugların açıkların kapatılması için illaki src olması gerekmiyor. Tabi sonradan açık kaynak kodları yayınladığında developer olan insanlar için zor olabilir çünkü öncesini bilmedikleri içindir, teşekkürler.
Not: Açık kaynak kodlarıyla uğraşmak daha mantıklı süre zarfından ama insandan insana değişir.. r404 kullanıyorum, açacağım oyuna beklerim herkesi
m2dev'de bazı arkadaşların r404 için diff aradığı zamanlar aklıma geldi adminler tarafından cevap geldiğinde ise yapılmaz, imkânsız denmişti.
Not: Açık kaynak kodlarıyla uğraşmak daha mantıklı süre zarfından ama insandan insana değişir.. r404 kullanıyorum, açacağım oyuna beklerim herkesi
m2dev'de bazı arkadaşların r404 için diff aradığı zamanlar aklıma geldi adminler tarafından cevap geldiğinde ise yapılmaz, imkânsız denmişti.
Son düzenleme:
mysql/navicat : mcncc.com files şifresi : root / mcnccçcom Metin2 hesap id şifre : yusufbug / 12345Serverden fotoğraflar
![]()
![]()
![]()
![]()
ESKİ SU GÖRÜNÜMÜ VE DİĞER ESKİ GÖRÜNÜMLER
![]()
Linkler files /client :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
12 saat içerisinde virüstotal ekleyiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)